'Lige i skabet' - ny livsstilsquiz på TV 2 Charlie med Lars Hjortshøj
Onsdag 23. august 2017
Af Redaktionen

Hvad gemmer der sig i folks fællesskaber, køleskabe eller pengeskabe? Det forsøger TV 2 Charlie at gøre seerne klogere på, når kanalen mandag den 18. september kl. 19.30 blænder op for den nye livsstilsquiz 'Lige i skabet' med Lars Hjortshøj som vært.

I den nye quiz dyster to hold om at være skarpest på, hvad folk gemmer bag skabslågerne - og der er nok skabe at tage fat i. Der findes nemlig over 200 ord og begreber i det danske sprog, hvor ordet "skab" indgår.

De to hold ledes af hver deres holdkaptajn, der sammen med hver deres kendte gæst forsøger at blive ugens "skabsekspert".

'Lige i skabet' byder - i flg. TV 2 - på et glædeligt gensyn med nogle af Danmarks kendteste og mest kompetente livsstilseksperter Gitte Madsen, Henrik Byager, Christine Feldthaus, Niels Folmann og Christian Grau. Dermed får seerne et gensyn med Gitte Madsen og Henrik Byager, der var faste livsstilseksperter i TV 2-programmet 'Den 6. sans', som blev sendt første gang i 2002.


Nysgerrighed om folkesjælen

Til at styre de garvede eksperter er vært Lars Hjortshøj, der glæder sig til at gøre seerne klogere på dem selv, deres familie, venner og naboer.

"Som komiker er jeg altid nysgerrig på folkesjælen, og her er der meget brændstof at hente. Jeg synes i bund og grund, det er et underholdende program, hvor kendte gæster sammen med livsstilseksperter skyder i vildskab på danskernes livsstil og uvaner", fortæller Lars Hjortshøj, der heller ikke er bleg for selv at dele ud af sine uvaner:

"Jeg er en parade af dårlige vaner: Jeg snorker, ryger, råber i trafikken, tager det sidste stykke toiletpapir uden at skifte rulle, åbner meget sjældent min post, ringer aldrig tilbage, hører jazz, laver utallige overspringshandlinger for at undgå rengøring, får p-bøder… og det er bare på en enkelt dag," fortæller den nye vært.

I hvert program får de to hold hjælp af hver deres kendte gæst, og seerne kan bl.a. glæde sig til at se Hans Pilgaard, Lise Baastrup, Sarah Grünewald, Frank Jensen og James Price kaste sig ind i kampen om mesterskabet.

Undervejs i quizzen åbnes lågerne til alt lige fra køleskabe og pengeskabe til ejerskab og fællesskab - alt sammen for at blive klogere på .. "hvem vi danskere egentlig er", som TV 2 formulerer det.

'Lige i skabet' har premiere mandag den 18. september på TV 2 Charlie . Hver mandag-torsdag sendes en ny udgave af ’Lige i skabet’ kl. 19.30 med genudsendelse dagen efter kl. 19.00. Dog genudsendes torsdagens 19.30-udsendelse mandag kl. 19.00.