Katrine Herforth rykker til Pipeline
Mandag 27. marts 2017
Af Redaktionen

Katrine Herforth er blevet ansat som ny producent på Pipeline og er blevet en del af ledelsesholdet på det snart et år gamle firma, der dermed er ved at være på plads.

Katrine Herforth har arbejdet i den danske tv-branche i 20 år - bl.a som programchef, udviklingschef, underholdningschef, redaktør og producent. Hun har de seneste år udviklet/produceret programmer som 'Jarls Quizshow', 'Købmænd på 1. Klasse' og 'Revy Galla', og har desuden stor erfaring som redaktør med bl.a. adaption af udenlandske formater, som 'Par på Prøve', 'De Fantastiske 5' og 'Paradise Hotel'.

På Pipeline vil Katrine Herforth primært få fokus på udvikling af programmer med en underholdende grundtone, i genrer som formateret livstil, gameshows, talkshows og reportage programmer, oplyser Pipeline i dag i en pressemeddelelse.

"Jeg er rigtig glad for at Katrine er blevet en del af Pipeline – ikke kun på grund af hendes stærke faglige egenskaber, men i lige så høj grad fordi hun er en værdsat kollega og samarbejdspartner hos såvel de ansatte som kunder," fortæller programchef Troels Uhrbrand Rasmussen.

Dermed består ledelsen i Pipeline Production af følgende producenter : Lars Hammer, Kaare Sand, Mette Klesner, Niels Krogsgård og Troels Uhrbrand Rasmussen.

Pipeline Production er resultatet af fusionen mellem Sand TV og Immergut i juni 2016. Pipeline producerer bl.a.: 'Udkantsmæglerne' (DR2), 'De Unge Mødre' (Discovery), 'Fuckr med dn hjrne' (DR3), 'Zulu Comedy Galla', 'En stor Dag på Godset' (TV 2), 'Hofleverandørene' (TV 2), 'Min Store Dag' (TV 2 Charlie) og 'Fantastiske Fund' (TV 2 Fri).