TV3 laver tv-serie med Gustav Salinas
Mandag 26. oktober 2015
Af Stig Hartvig Nielsen

Gustav Salinas er en 25-årig dansk tv-kendis - kendt for at være kendt. Han har medvirket i en række reality- programmer og spiller rollen som (eller er) en karikeret bøsse-stereotyp. Nu skal Gustav Salinas være vært på en ny TV3-serie med titlen 'Helt ærligt - med Gustav'.

TV3 skriver selv om programmet: "Har du en veninde, der i tide og utide låner penge af dig, men aldrig betaler tilbage? En kæreste, der trænger til en hurtig makeover? Eller en nabo, der konstant har højlydt sex? Frygt ikke, hjælpen er nær. Og han hedder Gustav Salinas."

Tanken med programmet er så, at Gustav Salinas tager ud og hjælper seeren med at få sagt dét, vedkommende altid gerne selv har villet sige – og vel at mærke på en 'helt ærlig' måde.

Det er ikke altid nemt at være helt ærlig, skriver TV3 videre. Men det er Gustav Salinas så den helt rigtige til at klare. Han er nemlig ikke just kendt som en mand, der lader sig tynge af almindelige, kedelige hæmninger. Han hjælper med at få sagt de svære ting.

"Jeg er meget spændt og meget nervøs, men jeg har gjort mit bedste for at gøre programmet så fab som muligt. Tænk engang, at det er mit første helt eget program efter otte år i mediebranchen. Håber virkelig, at det bliver taget godt imod," siger Gustav.

'Helt Ærligt – med Gustav' har premiere mandag på TV3 Play, og der er nye afsnit på TV3 Play hver mandag og torsdag.