Jes Dorph drømmer om at blive direktør
for TV 2 Lorry
Torsdag 24. februar 2011
Af Stig Hartvig Nielsen

Jes Dorph-Petersen har siden 1991 budt danske tv-seere velkommen til TV 2 Nyhederne og har rapporteret fra royale bryllupper og valgkampe og været vært på 'Station 2', 'Hvem vil være millionær' og 'Go'morgen Danmark'. Plus det løse. Men nu siger den 51-årige nyhedsvært, at det måske ikke er i den varme stol på Kvægtorvet, han vil slutte sin karriere. Jes Dorphs ønskejob ville være, at blive direktør for TV 2 Lorry.


Jes Dorph-Petersen siger iflg. TV 2's hjemmeside, at han ingen planer har om at sige op i morgen - men tilføjer at han lever efter devisen, at man skal aldrig sige aldrig. "

Det kan sagtens være, at jeg stadig er oplæser om fem år, men det kan også være, at jeg sidder i et helt andet job," udtaler den populære tv-vært.

"Hvis jeg skal noget andet, skal jeg væk fra skærmen. Det kunne være sjovt at sidde bagved, og måske være med til at finde nye talenter," siger Jes Dorph-Petersen og fortæller, at hans ultimative drømmejob ville være direktør for TV 2 Lorry:

"Der er et kæmpe potentiale i den region. Der sidder en mand på posten, som har siddet der i 22 år, som jeg kender godt og intet har imod. Men hvis man spørger mig om, hvad mit drømmejob er, så må jeg svare direktør for TV 2 Lorry," fortæller Jes Dorph-Petersen til TV 2's Tvtid.


Foto: TV 2s populære nyhedsvært Jes Dorph-Petersen. (Fotograf: Heidi Lundsgaard/TV 2)