TV 2 ændrer ikke på Tour-dækning
Lørdag 26. maj 2007
Af Stig Hartvig Nielsen

Team CSC's holdejer Bjarne Riis indrømmede i går brug af doping i en årrække i 90'erne, men det får ikke TV 2 til at ryste i bukserne. TV 2 fortsætter dækningen af cykling - og især Tour de France - mens DR endnu ikke har besluttet sig.

"Vi fortsætter, selvom der bliver brugt beskidte metoder. Vi har været igennem processen omkring vores dækning af cykelsport. Vi vil fortsat have begejstring kombineret med kritiske vinkler," siger sportschef på TV 2 Sporten, Flemming Meier, til Berlingske Tidende.

TV 2 vil igen i år have to redaktioner på Tour de France - en eventredaktion og en nyhedsredaktion, og ifølge Flemming Meier vil eventredaktionen primært tage sig af begejstringen ved cykelsporten, mens nyhedsredaktionen skal tage sig af de kritiske vinkler.

"Sport er en blanding af sport og journalistik. Det er en underlig blanding, Men seerne vil stadig gerne se det," siger Flemming Meier.

DR's sportschef Olav Skaaning Andersen er mere afventende, og konstaterer, at man ganske enkelt endnu ikke har besluttet sig for, hvilken dækning Tour de France skal have i år.