Kontakt os


 

Discovery byder på OL og de helt store følelser i foråret 2018
Onsdag 31. januar 2018
Af Redaktionen
 
Discovery Networks Danmark løfter i dag sløret for nogle af de programplaner, selskabet har for dets 12 kanaler og to streamingtjenester i foråret 2018. Discovery lover, at der bliver skruet op for ambitioner, lokalproduktioner og de store følelser – f.eks. når der sendes live fra OL i Sydkorea, og når had, tro og kærlighed bliver sat på prøve i nye og kendte programformater.
Ambitioner og tempo er i foråret 2018 stadig højt, hvor Discovery Networks Danmark - foruden Vinter-OL i februar - også byder på et væld af nye programmer og velkendte succesformater, skriver selskabet i dag i en pressemeddelelse.

Kanal 5 vil igen være omdrejningspunktet for store sportsoplevelser, krimiprogrammer, dokumentarer og masser af lørdagsunderholdning.

I foråret blænder Kanal 5 bl.a. op for programmet 'Forenet med fjenden', der i et usædvanligt tv-eksperiment udfordrer ekstreme gruppers had til hinanden. Gennem benhårde øvelser forsøges at skabe forsoning mellem henholdsvis FCK- og Brøndbyfans og indvandrere og nationalister.

Det er også på Kanal 5, at seerne i selskab med drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl, kan dykke ned i nogle af Danmarks mest spektakulære drabssager. I programmet 'Profil af en morder', følges politiets jagt på drabsmanden.

"Seerne vil opleve et forår på Kanal 5, hvor der i den grad er skruet op for ambitionerne, og hvor det tydeligt kan mærkes, at vi går stærkt efter at blive en af danskernes foretrukne hovedkanaler. Vi vender tilbage med nogle af vores allerstærkeste formater som 'Politijagt', '5. Halvleg' og lørdagsunderholdningsshowet 'Studie 5', mens vi også lancerer en lang række nye programmer, der både kan råbe op, og som forhåbentlig også går lige i maven på vores seere," siger programdirektør Anne Garlichs.


Et forår i sportens tegn

Foråret byder også på masser af sport. Årets første måneder vil i høj grad stå i de olympiske vinterleges tegn på tværs af flere af Discoverys kanaler. Discovery Networks Danmark deler dækningen af vinter-OL med DR, og begivenhederne i PyeongChang kan følges live på både Kanal 5, Eurosport 1 og 2 og på streamingplatformen Eurosport Player, der er det eneste sted, hvor seerne kan få det fulde OL-overblik og se hvert et minut af vinterlegene on-demand.

På Kanal 5 starter alle dage med OL-magasinet 'Go’ morgen PyeongChang', der samler op på nattens vigtigste begivenheder. Mens Signe Vadgaard leverer reportager og interviews fra Sydkorea, står værterne Zak Egholm, Mette Cornelius og Jesper Simo klar hjemme i studiet med forskellige danske vintersportseksperter.

Hver aften kl. 22.30 er Thomas Warberg og Brian Lykke klar i programmet 'OL Late Night', hvor de under hele OL dykker ned i dagens sjoveste sportsøjeblikke.


Wozniackis på jagt efter flere Grand Slam-titler

Som altid er der også en masse sport på 6'eren, Canal 9 og Eurosport-kanalerne. Caroline Wozniacki har lige taget sin første Grand Slam-titel ved Australian Open, og på Eurosports kanaler kan de danske seere følge Wozniackis spil og jagten på flere Grand Slam titler.

Og så er der også topfodbold fra de største ligaer på programmet, når bl.a. Alka Superligaen, Europa League og Premier League ruller over vores skærmen på 6’eren, Canal 9 og Eurosport-kanalerne.


De store følelser på Kanal 4

Kanal 4 har den 5. februar premiere på 'Say Yes to the Dress – Danmark'. I 15 sæsoner har det amerikanske program 'Say Yes to the Dress' fået kvinder verden over til at sidde klistret til skærmen.

Programmet er siden versioneret til England, Canada, Australien, Benelux og Malaysia – og nu får Danmark så også sin helt egen version af formatet. Kjoledesigner Jesper Høvring hjælper kvinder fra hele Danmark med at finde en kjole til den store dag.

I foråret blænder Kanal 4 også op for 3. sæson af programmet 'Nærkontakt', hvor en ny række kendte danskere har sagt ja til at tilbringe en dag i selskab med tre spirituelle vejledere. I denne sæson medvirker bl.a. komiker Christian Fuhlendorff, skuespiller Johannes Nymark, danser Mie Moltke, tidl. cykelrytter Rolf Sørensen og skuespiller Andrea Vagn Jensen.

Kanal 4 er også klar med den nye reportageserie 'Skilsmissehotellet' , hvor tv-kanalen hjælper en række skilsmissepar med at nå til enighed, når deres veje skilles. For mens nogle skilsmisser ender fredeligt, ender andre fastlåst i en konflikt med sårede følelser, mistillid og en vrede, som kan være umulig at arbejde sig ud af. På to dage skal parrene - med hjælp fra eksperter - nå til enighed om en løsning på deres problemer, så de kan gå derfra med en ny – og juridisk bindende – aftale for deres fremtidige samarbejde.

"Kanal 4 byder på store følelser og tv, der kan mærkes i hjertet. Gribende fortællinger og ærlige reportager er grundessensen, og vores ambition er at skabe et frirum for kvinder, hvor de kan smække benene op på sofabordet, få en pause fra hverdagens stress og og se tv, der føler og går tæt på," siger programdirektør Anne Garlichs.

'De Unge Mødre' vender også tilbage på Kanal 4 til foråret, hvor både gamle kendinge og helt nye mødre inviterer os indenfor i deres hverdag.

Og så er Camilla Framnes, der er den unge mor, som har medvirket i suverænt flest afsnit af 'De Unge Mødre', vært på det nye talkshow 'Mødregruppen', der eksklusivt vil kunne ses på Dplay.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002