Kontakt os


 

'Advokaten' – ny dramasatsning på TV3
Tirsdag 30. januar 2018
Af Redaktionen
 
Viaplay og TV3's nye store drama satsning hedder 'Advokaten' og får premiere den 28. februar. Der er tale om en thriller i ti afsnit og bag serien står bl.a. skaberen af serien 'Broen', nemlig Hans Rosenfeldt.
'Advokaten' får eksklusiv premiere i hele Norden onsdag den 28. februar, og handler om om forsvarsadvokat Frank Nordling, der infiltrerer den kriminelle underverden i København for at hævne mordet på sine forældre.


Stærkt dansk cast

På rollelisten ses store danske navne som Thomas Bo Larsen, Nikolaj Kopernikus og Sarah Hjort Ditlevsen, Ellen Hillingsøe (Tinkas juleeventyr), Johannes Lassen (1864), Bjarne Henriksen (Badehotellet), Peder Pedersen (Gramsespektrum), Susanne Storm (Mercur), Ole Boisen (Den som dræber) og Andrea Vagn Jensen (Klassefesten).


En tragisk hændelse der ændrede alt

Som børn var søskendeparret Frank (Alexander Karim) og Sarah (Marlin Buska) vidne til mordet på deres forældre. Efter den tragiske hændelse blev Frank sendt i familiepleje, mens Sarah blev boede hos deres mormor.

Flere år senere er Frank blevet en succesfuld advokat og arbejder på et af Sveriges førende advokatkontorer, der er drevet af den excentriske stjerneadvokat Svend-Erik Wiesén (Nicolaj Kopernikus), mens søsteren Sarah arbejder i politiet, har et barn fra et tidligere forhold og et skjult stofmisbrug, som hun prøver at få bugt med. Sarah har aldrig sluppet mordet på deres forældre og har længe efterforsket sagen i det skjulte. Frank prøver derimod at glemme det hele og har længe taget afstand til søsterens efterforskning, men da Sarah finder et tungtvejende bevis, kan ingen af dem ignorere de kolde fakta.

Dette bliver startskuddet på en lang og intens søgen efter deres forældres morder, hvilket bringer dem i forbindelse med gangsteren og klienten Thomas Waldman (Thomas Bo Larsen).​


Premiere i dag på trailer

I dag tirsdag offentliggøres den officielle trailer til 'Advokaten'. Kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=6Psh8I0KqtU&feature=youtu.be

Serien er produceret af SF Studios.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002