Kontakt os






 

Anders Bech Jessen afløser Mette Vibe Utzon i DRs forbrugerprogram ’Kontant’
Fredag 26. marts 2004
Af Karsten Jensen
 
DR1 Programmet ’Kontant’ skifter vært. Det bliver den erfarne journalist og TV-vært Anders Bech Jessen, som overtager Mette Vibe Utzons rolle, som den der stiller de dybdeborende spørgsmål hver tirsdag på DR1.
Programmets indhold forbliver uændret. Der vil stadig blive lagt vægt på den kritiske forbrugerjournalistik, som afdækker forhold, hvor forbrugere kommer i klemme eller ligefrem bliver snydt. Her vil ’Kontant’ stadig forbeholde sig retten til at spørge: Hva’ fanden er meningen?

Anders Bech Jessen har ikke præstationsangst over at skulle overtage et så populært program som ’Kontant’, men er bevidst om, at skulle bære arven videre:

”En sådan succes er som et tveægget sværd. På den ene side er det privilegeret at arbejde på et program med et virkelig godt koncept, som seerne kan li’. Omvendt stiller det store forventninger til mig, fokus på om succesen fortsætter og stilen holder. Men jeg er helt klar”, siger Anders.

Mette Vibe Utzon er blevet kendt, nogen steder berygtet, for hendes pågående og insisterende interview-stil:

”Mettes stil passer perfekt til hende. Den kan dog sagtens opfattes som værende meget aggressiv, hvis en mand stiller spørgsmål på samme måde. Derfor vil jeg bruge nogle andre virkemidler til at opnå de samme svar”, lyder det fra den kommende vært

At være vært på et forbrugerprogram passer Anders Bech Jessen øvrigt strålende:
”Jeg er selv en meget bevidst forbruger. Både når det handler om prisen og kvaliteten. Så det er et område som interesserer mig. Desuden har programmet mange af de kvaliteter som jeg selv - og seerne godt kan li’. ’Kontant’ handler om klassisk journalistik. Det er et rent program uden for mange svinkeærinder. Programmet tager forbrugernes standpunkt, og eftersom vi alle er forbrugere, så er det naturligvis et emne, som optager mange mennesker”.

Anders Bech Jessen har en lang karriere i DR bag sig ad flere omgange. Han har både lavet ’Station 3’ på P3 og været vært på ’Profilen’ på DR1. Ikke desto mindre er genkendelsens glæde stor:

”Det er rigtig dejligt at være tilbage”, smiler Anders Bech Jessen.

Anders Bech Jessen kan følges første gang i ’Kontant’ tirsdag den 30. marts klokken 21.25


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002