Kontakt os


 

Overvældede Big Brother-beboere ’sat fri’
Fredag 28. november 2003
Af Karsten Jensen
 
TvDanmark afholdte i går finale i deres realityshow, der har været den hårdeste omgang af Big Brother i Danmark nogen sinde og opholdet har sat sine spor i deltagerne.
Tanja, der fik en anden plads i finalen, sammenligner opholdet i huset med et fængselsophold. Til tvnyt.com sagde hun igår: ”Opholdet, det kan nærmest sidestilles med at være i fængsel, bortset fra, at man i et fængsel også kan få inputs udefra. I huset havde vi kun os selv, Lisbeth (red. Janniche) og Big Brother-stemmen. Det tager lang tid at absorbere og fordøje de mange indtryk, men spørger du mig igen om en måned kan jeg bedre fortælle dig, hvad der er sket med mig i huset. Den Tanja, der gik ind i huset er ikke den samme som den der er gået ud af huset”, forklarer hun og fortsætter: ”Jeg er en gammeldags pige og har lagt bånd på mig selv og har ikke vist alle sider af mig selv. Jeg har opført mig som en pæn pige”, siger hun og afslører, at hun først faldt ordentlig på plads i programmet efter halvdelen at af tiden var gået.

Også nordjyden Kathrine, der kom senere ind i huset fortæller til tvnyt.com, at opholdet har haft betydning. ”Man er ændret når man kommer ud. Det var hårdt, men jeg havde noget godt at komme ud til og i starten havde jeg vildt brug for at snakke om det. Jeg snakkede og snakkede om det hele tiden”, siger hun.

Raz, der fik en fjerde plads er også enig i, at opholdet har sat sine spor, men er endnu ikke klar til at kunne fortælle hvad: ”Det der overrasker mig mest er, at der nu er folk, der vil have min autograf. Jeg er jo bare ’Raz’. Jeg er jo ikke anderledes end din nabo. Men om to måneder ved jeg mere om hvad jeg har lært af at være med i showet”. Raz, har kun set ganske lidt af programmet, men synes i øvrigt, at han er blevet fremstillet som han føler sig: ”Jeg er glad for at se på tv, at det var ’Raz’ man kunne se. Jeg har ikke noget at forsvare”, siger han stolt og tilfreds med sin fjerdeplads. Samtidig erkender han, at han nok kommer til at savne ikke at blive genkendt på gader og stræder.

Henrik gik ud af showet med en tredje-plads, og er meget glad for at have fået lov til at deltage i showet og siger sammstemmende, med de øvrige finalister, at det var den rigtige vinder, der vandt.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002