Kontakt os


 

BB-oplevelse var lærerigt siger Jesper
Fredag 31. oktober 2003
Af Karsten Jensen
 
”Det er dejligt at være ude i de trygge og vante omgivelser. Jeg er ikke så presset udenfor som jeg var inde i huset, som jeg ikke følte mig helt tilpas i. Jeg har fundet ud af, at jeg er en større tryghedsnarkoman end jeg regnede med”, fortæller Jesper til tvnyt.com efter, at det i går stod soleklart, at det var Jesper, der måtte forlade Big Brother-huset med 74 pct. af alle stemmerne.
”Det var en kæmpe, kæmpe oplevelse at være i huset og det har været meget lærerigt for mig. Det, jeg har lært om mig selv inde i huset, kan jeg ikke købe for penge”, siger Jesper, der nu har erkendt, at han skal tænke mere over sit temperement. ”Jeg har blandt andet lært, at mine udbrud sårer de folk, der er omkring mig, mere end jeg regnede med”, lyder det selverkendende fra vinduspudseren fra Skævinge.

Jespers daglige støtte fra Anja savnede han også i huset. Jesper og Anja er ikke kærester, men meget gode venner, som Jesper udtrykker det. ”Hun gav mig en masse gode råd og vejledninger til, hvordan jeg skulle klare mig i huset og hun var meget sur på mig i starten over jeg ikke fulgte hendes råd. Men jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle bruge hendes råd. Hun blev samtidig også ked af det, fordi hun kunne se, jeg ikke havde det godt”, forklarer han. Jesper fortæller også, at han savnede hende meget under hele opholdet og at han savnede hende mere end han havde forventet og erkender også at have lært noget på det punkt.

”Men det, der overraskede mig mest under opholdet var hvor forskellige og overfladiske personer kan være – og hvor mange, der pludselig ’back-stabber’ dig. Der var nogen personer, som er de mest falske personer jeg nogensinde har mødt”, siger Jesper og henviser til den varme velkomst fra Sissal. ”Senere om aftenen oplevede jeg, at hun bagtalte mig overfor Raz. Hun er en snot-forkælet tøs på 21 år. Men man må sige, at hun spiller spillet godt.”

Jesper har ikke fortrudt sit ophold i TvDanmarks reality-show. Når Sissal kommer ud vil han tage en snak med hende, så de kan få reddet trådende ud.

”Jeg regner da med jeg skal se dem alle igen og Robert, Raz og Johnny glæder jeg mig meget til at se igen. Da vi alle røg over på fattig side, lærte vi hinanden meget bedre at kende”, siger Jesper og slutter med endnu en erkendelse af, at opholdet har været meget lærerigt. Jesper nåede at opholde sig i huset i 14 dage inden han blev stemt ud.

Efter Jespers exit skulle huset deles igen - eller måske ikke? De tilbageværende syv beboere fik nemlig mulighed for at få fjernet væggen. Big Brother stillede hver af beboerne et spørgsmål, og svarede de hver især rigtigt ville væggen blive taget ned. Men hvis nogen svarede forkert, havnede de på den fattige side, og væggen ville blive stående.

June svarede som den først forkert og det var dermed afgjort, at væggen blev, samt at June må tilbringe den næste uge på fattig side. Også Henrik og Raz svarede forkert på deres spørgsmål og blev dermed fattige. Fordelingen blev som følger:

Rige: Tania, Johnni, Robert og Sissal.
Fattige: June, Henrik og Raz.

I dag skal beboerne igen nominere hinanden til udstemning af Big Brother.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002