Kontakt os


 

Ny DR2-serie: Ranes Museum
Tirsdag 9. januar 2018
Af Redaktionen
 
Rane Willerslev er en utraditionel leder og en legesyg direktør. En ny dokumentarserie på DR2 følger hans første seks måneder som direktør for Nationalmuseet. Første gang den 11. januar.
Hvad sker der, når en mand med vilde ideer og alternative visioner træder ind på de bonede gulve for at vende svigtende besøgstal og den økonomiske krise, der truer Danmarks største museum og 730 ansatte?

En mand, der elsker at vende alt på hovedet og gerne bryder normerne for at bringe nye tiltag i spil, helst spiser Dr. Oetkers frysepizza og aldrig kan finde vej. Men også en erfaren forretningsmand, der har opnået resultater i sit liv, er fuld af handlekraft og ikke står i vejen for at tage alternative midler i brug for at redde sit og hele Danmarks nationale museum.


Med hele vejen

Den nye dokumentarserie ’Ranes Museum’ giver seeren adgang til at følge den nyslåede direktør Rane Willerslev fra det øjeblik, han skal i gang med at vende skuden for at bringe landets største museum ud på sin næste afgørende rejse. Seeren får lov at være med hele vejen det første halve år – fra de første balancerende skridt i Prinsens Palæ og møder med medarbejdere rundt i landet over de svære beslutninger i museets maskinrum til de personlige afsavn, der må lides undervejs.

Redaktør Sofia Fromberg siger:

"Serien giver et unikt indblik i de første seks måneder for en nyindsat erhvervsleder med ambitioner om store forandringer - og med en truende bundlinje, der skal skifte farve. Samtidig er Rane Willerslev en 'big character', som ikke er bange for at vise sine styrker og svagheder - hverken over for filmholdet, der følger ham, eller i sin ledelsesstrategi. Det gør det til meget inspirerende tv for både ledere, udviklere og alle andre, der trænger til at blive udfordret på vanetænkning.”

Rane Willerslev er 46 år, professor i antropologi og prisbelønnet forsker, tidligere pelsjæger i Sibirien, medlem af eventyrernes klub og senest museumsdirektør for Kulturhistorisk Museum i Oslo.

Tv-serien 'Ranes Museum' er i seks afsnit og sendes på DR2 - første gang torsdag den 11. januar 2018 kl. 21.30.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002