Kontakt os


 

TV 2 Zulu har skiftet brand
Mandag 8. januar 2018
Af Redaktionen
 
TV 2 Zulu er fra og med i dag mandag den 8. januar i luften med en ny brand-identitet, der lanceres sammen med kampagnen for 'Zulu Awards'. Det betyder bl.a. et farvel til Vigga Svensson som gennemgående speaker og et goddag til en mere levende Zulu-kriger.
"Den nye brand-identitet står fast på sin originale og uforudsigelige kerne. Men giver i højere grad end tidligere mulighed for at favne den bredere vifte af indhold, som Zulu er i gang med at introducere," forklarer Sune Roland, kanalchef for TV 2 Networks, i en pressemeddelelse fra TV2. Han fortsætter:

"'Original siden 2000' er afsættet for identiteten. For er der noget, Zulu kan påberåbe sig, så er det originalitet. Samtidig er det afgørende, at Zulu kan flytte sig med tiden og nå nye målgrupper".

I arbejdet med den nye identitet er der derfor kigget ekstra nøje på identitetens grundelementer; logo, farver, typografi, kriger, speak, musik og lyd. Samtidig er der udviklet helt nye elementer, som skal sikre, at Zulu fortsat er et slagkraftigt og vitalt brand.


Zulus bærende brand-farve bliver pink

Logoet med de fire cirkler bevares, som det er, dog med en lille opdatering i den nørdede afdeling for det trænede grafiske designøje. Zulus bærende brand-farve bliver pink. Pink vil fremover blive brugt meget mere konsistent, hvor Zulu tidligere har haft alle farver. Nu kommer der pink på drengeværelset, vinduerne bliver åbnet og alle bliver inviteret indenfor. Zulu bliver let at skelne fra alle de andre ved mere konsekvent brug af farven, lyder det videre fra TV 2.


Krigeren bliver mere levende

Ved hjælp af ny teknologi bliver Zulu-krigeren i det nye design mere levende end før. Han er blevet moduleret i 3D og kan nu aktiveres i en lang række nye sammenhænge. Han kan ikke bare hoppe, men tale, kysse, danse, springe, steppe, bukke, neje og dyrke sex... Kun fantasien sætter grænser. Krigeren venter nu bare på anledninger til at 'italesætte' Zulu på nye sjove, originale, kærlige, sociale og upolerede måder.


Ny Zulu-speaker

Siden starten har Vigga Svensson været Zulus stemme. Men nu er der fundet en ny speaker. Hun hedder Nina Lind, og hun vil sammen med holdet omkring Zulu lægge stemmelejet og tonaliteten. Musik og lyd følger i kølvandet på speaken, og også her er der blevet arbejdet med et nyt og moderne Zulu-univers, hvor bl.a. ordet Zulu udtales og lægger sig integreret i lydbilledet.

Sidst men ikke mindst er der udviklet visuelle elementer, som kan være med til at skrue op eller ned for galskaben og samtidig iscenesætte nye tematikker på Zulu. Det sker igennem de såkaldte wallpapers, som er tapeter i Zulus brandunivers, der kan antage mange forskellige udtryk alt efter behov.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002