Kontakt os


 

Big Brother V.I.P. finalister fundet
Torsdag 15. maj 2003
Af Karsten Jensen
 
De tre finalister i Big Brother V.I.P. er fundet, og kampen om præmien på 500.000 kr. går nu ind i sin afgørende fase. Pil Kragenskjold, Thomas Bickham og Michael Teschl kæmper i den direkte finale på TvDanmark 2 torsdag den 22. maj kl. 20 om seernes gunst, når SMS-afstemningen vil gøre én af de tre finalister en halv million kr. rigere.
Søndag den 16. februar ankom 12 meget forskellige deltagere til Big Brother huset i Norge for at dyste i et psykologisk udskilningsløb, hvor taktik, strategi og menneskelig indsigt var nogle af de kvaliteter, der skulle bringe en af dem frem til vinderpladsen, og præmien på 500.000 kroner.

Big Brother V.I.P. var i gang og de udvalgte, som der ikke var særligt meget V.I.P. over var - Lise-Lotte Lohmann, Kira Eggers, Carl-Mar Møller, Masja Juel, Gigi Freddie-Pedersen, Morten Messerschmidt, Moses Hansen, Pil Kragenskjold, Bashy Quirashy, Thomas Bickham, Helena Blach Lavrsen og Michael Teschl - stod overfor 14 dage i isolation og under overvågning.

En ny beboer blev det også til, da Big Brother sendte en Joker ind i spillet. Gitte Nielsen, tidligere Stallone og den eneste person, der kan betegnes som V.I.P. ankom, til et talkshow med Lise-Lotte som vært, blev straks stablet på benene af beboerne. Men selvom Gitte faldt godt til, måtte hun forlade huset efter bare 48 timer.

Én efter én forlod deltagerne Big Brother V.I.P. huset, og snart var der kun tre tilbage: Lise-Lotte, Michael og Thomas, der alle følte sig sikre på en finaleplads. Men det sidste døgn rystede Big Brother deltagerne ved at oplyse, at der skulle flytte en ekstra beboer ind. Godt nok var det en af deres udstemte venner, men trekløveret syntes alligevel, det føltes forkert da Pil igen gjorde sin entre i Big Brother huset. Der var kun plads til tre deltagere i finalen, og efter to nervepirrende konkurrencer og en stemmerunde blandt de udstemte beboere, måtte Lise-Lotte se i øjnene, at finalepladsen var tabt.

Torsdag den 22. maj skal den endelige vinder af Big Brother V.I.P. findes blandt de tre finalister, Pil Kragenskjold, Thomas Bickham og Michael Teschl, ved den direkte finale på TvDanmark 2 kl. 20. Lisbeth Janniche er vært ved aftenens show, og seerne kan allerede nu afgive deres stemme på, hvem der skal vinde den halve million ved at sende en SMS med navnet på den finalist, som man ønsker skal vinde.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002