Kontakt os


 

TV 2 køber serieklassiker, dokumentar og livsstils-tv i Cannes
Torsdag 19. oktober 2017
Af Redaktionen
 
Markante dokumentarer, masser af livsstils-tv til TV 2 Fri og serieklassikeren 'Sex and the City' er blandt TV 2's indkøb ved MIPCOM i Cannes.


TV 2 har været på indkøb under den igangværende MIPCOM-messe i Cannes, og blandt indkøbene er serien 'Sex and the City', populære livsstilsprogrammer til TV 2 Fri og dokumentaren 'George Michael – Freedom', der sendes på TV 2 allerede i morgen fredag den 20. oktober.

Dokumentaren om musiklegenden George Michael, der døde i julen 2016, vises dermed i Danmark kun få dage efter verdenspremieren i Storbritannien.


Dokumentarer til 'Station 2'

Blandt de øvrige indkøbte dokumentarer er to udsendelser til 'Station 2' – dokumentaren 'Cyber Scammers' vist på ITV 1 og 'Stalkers' vist på BBC One.

'Cyber Scammers' tager udgangspunkt i, at 100 personer i Storbritannien hver dag bliver ofre for svindel, når de handler online, og denne organiserede kriminalitet er nu rettet mod verdens største online-websted eBay. Programmet følger politiets efterforskning, overvågning og anholdelse af en rumænsk bande, som har bedraget et hav af britiske borgere for mange tusinde kroner ved at oprette falske annoncer.

BBC-dokumentaren om stalkere kommer tæt på de mennesker, der er ofre for stalking, og giver et billede af, hvad det gør ved mennesker at blive stalket, truet og chikaneret.


Serieklassiker til Zulu og livsstilsprogrammer til Fri

CBS- og HBO-serien 'Sex and the City' – komedieserien fra 00'ernes New York om fire uadskillige veninder og karrierekvinder anført af Sarah Jessica Parker – er indkøbt til TV 2 Zulu, hvor den vil blive vist fra senere på efteråret. Samtidig vil serien løbende kunne ses i catch-up på streamingtjenesten TV 2 Play. 'Sex and the City' har i Danmark tidligere været vist på TV3.

På MIPCOM er TV 2 Fri især gået efter britiske livsstilsprogrammer. Hos Banijay Rights har TV 2 sikret sig nye sæsoner af den britiske udgave af 'Sæt pris på dit hjem' og den kommende sæson af det populære 'Location, Location, Location' – nu i 20. sæson.

Hos Passion Distribution har TV 2 lukket en handel på nye sæsoner af boligprogrammet 'Klar, parat, sælg' samt 'Grin med os' og 'Grin med dyrene'. I alt er der tale om mere end 150 timers programmer


Foto: Klassikeren 'Sex and the City' kan fra senere på efteråret igen ses på dansk tv – og for første gang på TV 2 Zulu. På billedet ses de fire hovedkarakterer Miranda Hobbes (spillet af Cynthia Nixon), Charlotte York (Kristin Davis), Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) og Samantha Jones (Kim Cattrall). (Foto: CBS / TV 2)
Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002