Kontakt os


 

'Norskov' er tilbage med sæson to
Torsdag 19. oktober 2017
Af Redaktionen
 
TV 2's prisvindende dramaserie om byen Norskov, der ikke har tænkt sig at lægge sig til at dø, er tilbage med nye afsnit. Sæson to kaldes 'Norskov - vi er alle forbundne' og der er sæsonpremiere om en uge - torsdag den 26. oktober.


TV 2 havde egentligt besluttet sig for at droppe krimi-dramaserien 'Norskov' efter første sæson pga. dårlige seertal. Kun gennemsnitligt 630.000 fulgte serien, da den blev vist i efteråret 2015.

Men serien fik gode anmeldelser, blev efterfølgende meget set på TV 2 Play, den vandt 'Tv-prisen 2017' for bedste tv-serie, og fik Billed-Bladets TV-Guld for årets nye tv-program, og så blev serien solgt til visning i Australien, Benelux-landene, Frankrig, Tyskland, Storbritannien og Nordirland, Irland, USA, Sverige og Norge. Desuden arbejdede kræfter i Frederikshavn, hvor serien er optaget, ihærdigt på at få en sæson to.

Og det endte med at TV 2 omgjorde beslutningen og alligevel lod SF Studios producere en sæson to. Det lykkedes TV 2, seriens forfatter Dunja Gry Jensen og SF Studios (der tidligere hed SF Film) at finde en løsning, der bl.a. indebar, at der i sæson to kun kommer seks afsnit - i stedet for som tidligere planlagt ti nye afsnit.


Opbrud i Norskov

Når sæson to går i gang, er der opbrud i Norskov. Byens entreprenør, Bonden, er blevet afsløret som narkobagmand, og familiesandheder er kommet på bordet. Både Tom, Martin, Jackie, Oliver og Claudia kan mærke konsekvenserne. Norskov er i forandring, og det samme er Norskovs mennesker. Ingen af dem kan ændre, hvad de kommer fra, men de kan ændre, hvor de er på vej hen, skriver TV 2 om sæson to, og fortsætter:

Gamle forbindelser er brudt og alliancer svækket, og der skal skabes nye forbindelser. Venskaber, familiebånd og byens orden er kastet op i luften. Hvem kan man stole på, og hvor hører man til?

På rollelisten findes igen Claus Riis Østergaard, Thomas Levin, Jacob Hauberg Lohmann, Anne Sofie Espersen, Mathias Käki Jørgensen, Marijana Jankovic, Henrik Birch m.fl., og ligesom første sæson er den nye sæson optaget i og omkring Frederikshavn.

'Norskov' er produceret med støtte fra Public Service Puljen, Den Vestdanske Filmpulje, Frederikshavn Kommune og partnere i Frederikshavn og Hjørring Kommune.

Den nye sæson får premiere på TV 2 om en uge - torsdag den 26. oktober kl. 20.00.


Foto: I TV 2's dramaserie 'Norskov' er der opbrud. Fra venstre er det Oliver Bondesen (Mathias Käki Jørgensen), Tom Noack (Thomas Levin), Casper 'Bonden' Bondesen (Jacob Hauberg Lohmann), Claudia Bondesen (Marijana Jankovic), Jackie Noack (Anne Sofie Espersen) og Martin Kierkegaard (Claus Riis Østergaard). (Fotograf: Sigurd Høyen/TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002