Kontakt os


 

TV 2-julekalender med magi og sang bag lågerne
Onsdag 11. oktober 2017
Af Redaktionen
 
Selvom der er nogle uger til at julekalenderen viser fra den 1. december, kan de juleglade allerede fra mandag den 16. oktober lukke nissestemningen ind i stuen. Her er det nemlig muligt at købe lågekalenderen til TV 2's familiejulekalender 'Tinkas juleeventyr' og hente den tilhørende app.


I den nye familiejulekalender møder seerne nissepigen Tinka. Sammen med de andre ung-nisser skal hun den 1. december op til nissekongen og have overrakt nisseamuletten. Den markerer, at hun nu er en rigtig nisse. Men noget går galt. Tinkas amulet skifter ikke farve, og hun indser, at hun ikke er som de andre nisser. I håbet om at blive som de andre nisser begiver Tinka sig ud på et sandt juleeventyr.


Masser af kendte skuespillere

På rollelisten findes masser af kendte navne, bl.a. Ellen Hillingsø, Birthe Neumann, Anette Støvelbæk, Neel Rønholt, Christian Tafdrup, Mia Lyhne, Lars Knutzon og Paw Henriksen. Rollerne som Tinka og Lasse spilles af hhv. Josephine Højbjerg og Albert Rosin Harson.

Den nye familiejulekalender er skrevet af Flemming Klem, og Mogens Hagedorn er instruktør.

'Tinkas juleeventyr' produceres for TV 2 af Cosmo Film med støtte fra FilmFyn. Cosmo Film har tidligere produceret familiejulekalenderne 'Jesus og Josefine' (2003), 'Jul i Valhal' (2005) og 'Juleønsket' (2015) for TV 2.


Den store juleduet

I år får alle også chancen for at give den som sanger via en Tinka-app. Med appen kan man være med til at lave julens fedeste musikvideo ved at synge duet med to kendte sangere, karaktererne fra familiejulekalenderen og resten af Danmark.

Hver dag er der en ny, spændende videoudfordring, som man kan mime med på, og bag udvalgte låger i kalenderen er der koder, som kan åbne helt særlige bonusklip i Tinka-appen. Og har man lyst, kan man sende sine videoer til TV 2 og få mulighed for at komme på tv.

Appen fås både til IOS- og Android-telefoner og tablets og kan hentes i App Store og på Google Play fra mandag dewn 16. oktober.

Lågekalenderen koster 45 kroner og kan købes fra på mandag den 16. oktober i Bilka, Bog & Idé, BOGhandleren, Legekæden, SuperBrugsen, Kvickly, Dagli' Brugsen, Lokal Brugsen, Fakta, Føtex, Toys''R''us og BR.


Foto: Nissepigen Tinka (Josephine Højbjerg) skal den 1. december - sammen med de andre ung-nisser - op til nissekongen og have overrakt nisseamuletten, som markerer, at hun nu er en rigtig nisse. Men noget går galt! (Fotograf: Agnete Schlichtkrull / TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002