Kontakt os


 

Simon Talbot gør grin med svenskerne i nyt show på Comedy Central
Fredag 6. oktober 2017
Af Redaktionen
 
I morgen - lørdag den 7. oktober - får Comedy Central premiere på det nye stand-up show 'Stand-up Uden Grænser', hvor vært Simon Talbot - sammen med bl.a. Lasse Rimmer, Brian Mørk, Dan Andersen og en lang række andre komikere - gør tykt grin med både sig selv, publikum og vores nordiske naboer.
Comedy Central er klar med sin største danske satsning nogensinde, når den nye stand-up-serie 'Stand-up Uden Grænser' har premiere lørdag den 7. oktober kl. 22.00.

Komikeren Simon Talbot er vært, og han vil over ti episoder præsentere en lang række både nye og etablerede stand-up talenter på scenen.

Blandt dem er kendte navne som Lasse Rimmer, Brian Mørk, Dan Andersen, Ane Høgsberg og Anders Fjelsted, og som titlen antyder, bliver der rykket både til grænserne for, hvad der er sjovt, samt gjort tykt grin med vores broderfolk på tværs af landegrænserne.

"Jeg glæder mig helt vildt til at præsentere nogle af de bedste danske komikere for seerne og til at være med til at overskride nogle komiske og geografiske grænser. Comedy Central har jo skabt nogle af de største komiske talenter i verden, herunder navne som Dave Chappelle og Amy Schumer, så jeg håber da også, at vi kan være med til at introducere nogle helt nye talenter til danskerne," siger vært Simon Talbot.


Gør grin med svenskerne

'Stand-up Uden Grænser' produceres samtidig i en svensk og norsk udgave med lokale værter og komikere. Det er også ambitionen, at de lokale udgaver skal sendes på tværs af landene, ligesom der bydes op til at gøre grin med hinanden landene imellem.

"Vi kender jo alle sammen joken om en dansker, en svensker og en nordmand. I vores nye show tager vi drilleriet mellem de nordiske lande til nye højder. Og så håber jeg også meget, at vores naboer synes nogle af vores danske komikere er sjove, så de kan få et helt nyt publikum," siger Simon Talbot.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002