">Kontakt os


 

'Den store bagedyst' er tilbage
Tirsdag 19. september 2017
Af Redaktionen
 
Onsdag den 4. oktober vender 'Den store bagedyst' tilbage med ti nye deltagere og to nye dommere, når der bliver sagt "Klar, parat, bag" på DR1.


Timm Vladimir byder endnu engang velkommen i den smukke barokhave på Clausholm Slot, hvor 10 nye deltagere og to nye dommere venter på at bage og smage sig ind i seernes stuer, når 6. sæson af 'Den store bagedyst' får premiere onsdag den 4. oktober kl. 20.00 på DR1.


Ti nye, skønne personligheder

Søren Olsen, der er redaktør på 'Den store bagedyst', glæder sig til, at seerne skal møde de nye deltagere:

"Jeg glæder mig til, at seerne skal lære de 10 nye deltagere at kende – de er fantastiske. Vi har endnu engang fundet 10 nye, skønne personligheder, der repræsenterer danskerne på kryds og tværs, og jeg er sikker på, at alle vil finde én, der er deres favorit, og som de vil holde med i programmet."

De 10 nye amatørbagere er mellem 20 og 60 år og kommer fra alle dele af landet. Fælles for dem er - ikke så overraskende - deres kærlighed til bagning og bagværk.

Deltagerne inspireres af alt fra kunst, rejser og noget så utraditionelt som bilmekanik, hvilket allerede kommer til udtryk i første program, hvor deltagerne udfordres og bl.a skal fortolke den gode gamle 'snitte'. Hvordan det tager sig ud, kan man se i første afsnit, der, som noget helt særligt, varer hele halvanden time.


Ny dommerduo med humor og tysk accent

I denne sæson er der ikke kun 10 nye deltagere. Programmet får nemlig også to nye dommere, som skal smage, vejlede og bedømme deltagernes bagværk. Den nye dommerduo består af Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo. De to har tilsammen mange års erfaring bag sig i bagningens og dessertens kunst.

"Seerne kan i særdeleshed glæde sig til at møde de nye dommere – to meget kompetente mennesker med egen stil og egne meninger om, hvordan kager og brød skal være. Katrine har jo en mangeårig konditorbaggrund og Markus en baggrund som bager og dessertkok. Og så er han tysker, hvilket ikke går upåagtet hen i programmet, og som han selv har en utrolig humoristisk tilgang til. Det, at han kommer fra en anden kultur, afspejler sig desuden i den måde, han ser på kager på, hvilket bliver spændende og nyt," siger Søren Olsen, der er redaktør på 'Den store bagedyst'.

'Den store bagedyst' sendes fra onsdag den 4. oktober kl. 20.00. De to første programmer varer halvanden time.


Foto: 'Den store bagedyst' er tilbage med ti nybagte og forventningsfulde bagepersonligheder, der skal kæmpe om titlen som Danmarks bedste amatørbager. (Fotograf: Bjarne Bergius Hermansen)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002