Kontakt os


 

Så er der lørdagsfest på Kanal 5
Fredag 25. august 2017
Af Redaktionen
 
Lørdag er der premiere på Kanal 5's nye lørdags-underholdningsprogram 'Studie 5'. Kanal 5 garanterer de næste otte lørdage at sætte gang i både hofter og lattermuskler, når drengene mod pigerne dyster i alt fra videospoofs, drive-by-singing og playback battles.


'Studie 5’ lover garanti for masser af grin og godt humør, når Danmarks førende entertainere battler sig gennem de største numre fra både internationale og danske kunstnere. Og så er det programmet, hvor komiker Brian Lykke springer ud som vært:

"Det er en stor oplevelse at være vært for første gang, og en udfordring jeg længe har haft lyst til at prøve kræfter med. Musikken har altid fyldt meget i mit liv, og da jeg også har en mani med at prøve mig selv af i alle mulige genrer, var værtsrollen i 'Studie 5' jo helt oplagt. Jeg er sikker på, at vi har skabt en fest, hvor folk bliver hængende.”, siger Brian Lykke.


Kanal 5's første lørdagssatsning

Premieren på 'Studie 5' kaldes af Discovery Channel Danmark endnu en vigtig brik i Kanal 5’s mål om at blive en af de foretrukne hovedkanaler i Danmark. Det er første gang, at kanalen introducerer lørdagsunderholdning og ambitionerne er høje:

"Vi synes faktisk, at vi er lidt modige, når vi melder os ind i kampen om god weekendunderholdning til danskerne. Tidligere har det altid været de to store konkurrence kanaler, der har siddet tungt på den position. Og det er derfor også med både spænding og forventning, at vi nu skyder 'Studie 5' i gang", siger programdirektør Anne Garlichs og fortsætter:

"'Studie 5' handler om at have det sjovt med musikken som centrum. Vi blander humor og musik på en ny og frisk måde så hele familien, unge som gamle, rent faktisk får lyst til at sætte sig ned og se fjernsyn sammen. 'Studie 5' er inkluderende fjernsyn forstået på den måde, at seerne føler sig inviteret med til festen, og lige så meget får lyst til at gætte, synge og danse med, som dem i studiet", siger Anne Garlichs.

I hvert program skal to hold kendisser dyste mod hinanden i den klassiske 'pigerne mod drengene'-opstilling. Holdkaptajnen for pigerne er hver uge skuespiller Stephania Potalivo, mens komiker og skuespiller Jonas Schmidt styrer drengene. De medvirkende er en blanding af kendte musikere, skuespillere, entertainere og komikere, der alle synger, danser og mimer sig gennem en række runder, hvor musikken altid er i centrum.

I lørdagens premiereprogram på 'Studie 5' flankeres holdkaptajn Jonas Schmidt af komikeren Geo og musikeren Thomas Buttenschøn, mens Stephania Potalivo stiller hold med skuespiller Camilla Bendix og musiker Stine Hjelm.

Første program af 'Studie 5' ruller over skærmen lørdag den 26. august kl. 21.00 på Kanal 5.


Foto: Vært Brian Lykke med holdkaptajner Jonas Schmidt og Stephania Potalivo. (Foto fra Mastiff/Discovery Channel Danmark)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002