Kontakt os


 

Ny serie om boligforhold i fattige lande
Mandag 21. august 2017
Af Redaktionen
 
I DR2-serien 'Peitersen og Feldthaus sætter pris på…' rejser livsstilseksperten Christine Feldthaus og håndværkeren Erik Peitersen ud i verden og besøger - i hvert afsnit - tre vidt forskellige hjem. Samtidig fortæller de om lokale leveforhold og levestandarder. Første afsnit om en uge.


Christine Feldthaus og Erik Peitersen bliver sat på en vanskelig opgave, når de skal forsøge at fastsætte priser på huse i nogle af verdens fattigste lande. I fem programmer på DR2 besøger de Nicaragua, Cambodja, Uganda, Nepal og Zambia.

De to TV-værter ved tilsammen en del om livsstil og boliger, men intet om hvad det koster at leve i de forskellige lande, og hvad prisen er på et hus i for eksempel Uganda eller Nicaragua.

I serien 'Peitersen og Feldthaus sætter pris på…' rejser de ud i verden og besøger i hvert afsnit tre vidt forskellige hjem og skal gætte, hvad huse koster langt fra Danmark.

Men hvad koster en lerhytte, en hacienda eller et lokalt palads? Christine og Erik gætter prisen på tre huse i helt forskellige prisklasser: fra det mest faldefærdige skur til den vildeste pragtvilla.


Undersøger levevilkår og arbejdsforhold

For at kredse sig ind på hvad de vidt forskellige hjem koster, og hvad prisniveauet er i det pågældende land, må værterne lave research omkring levestandarder på stedet og indhente viden om, hvordan de lokale lever. De undersøger de lokales levevilkår og arbejdsforhold ved at afprøve alt fra kaffehøst og krabbefiskeri til fukssvansens fortræffeligheder. De kigger inden for hos folk, smager på de lokale retter og sætter sig ind i, hvordan livsvilkårene er for rig som fattig i de lande, de besøger.

'Peitersen og Feldthaus sætter pris på …' kommer første gang mandag den 28. august kl. 20.45 på DR2.


Foto: Hvordan indretter en zambiansk familie med seks børn sig i et hjem på 15 kvm? Og hvad koster en velhavervilla med egen biograf i et 'gated community'? (Foto fra Plus Pictures)


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002