Kontakt os


 

'Vidunderbørn' vender tilbage på DR1
Torsdag 17. august 2017
Af Redaktionen
 
Seerne har udsigt til at møde nogle af Danmarks dygtigste børn i klassiske kunstarter som klaver, violin, sang, slagtøj og ballet, når ’Vidunderbørn’ får en sæson to i løbet af efteråret. Denne gang vil ingen børn blive "sendt hjem".
Hundredtusindvis af seere fulgte med, da 12-årige Rune fra Randers i 2015 øste af sine klavertalenter og blev den endelige vinder af underholdningsshowet ’Vidunderbørn’ på DR1. .

Nu er der udsigt til, at showet vender tilbage, og at nye talenter får en tur i rampelyset. For DR har planer om en ny runde af programserien, hvor nogle af Danmarks dygtigste børn i klassiske kunstarter som klaver, violin, sang, slagtøj og ballet dyster.

Sæson to vil blive sendt på DR1 lørdage fra engang i efteråret – den endelige dato ligger endnu ikke helt fast.

Det er DR og Nordisk Film TV, der i fællesskab har udviklet ’konceptet til Vidunderbørn’-programmerne.

"Vi planlægger en ny runde, fordi vi var rigtig glade for første sæson. Samtidig fik vi utroligt mange positive tilbagemeldinger fra seerne. Både børn og voksne var glade for at blive introduceret til den klassiske musik på en ny måde og over at møde en stribe hamrende dygtige talenter," siger DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme.


Børn bliver ikke sendt hjem

Vidunderbørnene får hver deres læremester, som er kendt fra samme kunstart, som barnet optræder med. Læremesteren har i hele forløbet ansvaret for at udfordre og guide børnene, så de skinner mest muligt med deres særlige talent.

”Programmerne vil stort set være som i første sæson, men i den nye sæson vil der ikke blive sendt et vidunderbarn hjem hver gang. Børnene er med fra start til slut, da vi mener, at det giver en bedre mulighed for at vise, hvordan børnene udvikler sig i samarbejdet med deres læremestre,” forklarer Jan Lagermand Lundme.

Hvem, der bliver vært, fagdommere og gæstedommere i ’Vidunderbørn’, offentliggør DR senere på året.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002