Kontakt os


 

TV 2 Fri klar med efterårssendeplanen
Torsdag 3. august 2017
Af Redaktionen
 
Som den første af de danske tv-kanaler har TV 2 Fri premiere på efterårsplanen allerede i næste uge, hvor efterårets første premiere, quizzen 'Krejlerkongen', sendes på mandag den 7. august.


Fremgang for TV 2 Fri

TV 2 Fri fik i årets første seks måneder det bedste og stærkeste 1. halvår nogensinde, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

"TV 2 Fri formåede i forårsplanen at løfte både sening, share og dækning, og med succesprogrammet 'Beier bygger' og 'Fris store krejlerdag' fik kanalen også en fin indgang til sommerplanen", siger planchef for TV 2 Networks og dermed for bl.a. TV 2 Fri, Mette Ernst Gravesen.

Nu er efterårsplanen lagt med bl.a. nye egenproduktioner på de områder, hvor Fri står stærkt – herunder hjemmet og rejser.


Kærlighed for loppefund

TV 2 Fri har en særlig kærlighed for programmer om loppefund og den gode handel.

Først i gang i efterårssæsonen er quizzen 'Krejlerkongen', og det er allerede nu på mandag den 7. august. Fri sender nye afsnit af 'Krejlerkongen' mandag-torsdag kl. 21.50 i de følgende uger – igen med Lasse Rimmer som vært.

Ud over i 'Krejlerkongen' kan Fris forkærlighed for loppefund opleves i et nyt dansk program med titlen 'Fantastiske hammerslag', i udenlandske programmer om genbrug og lopper og i gensyn med 'Fantastiske fund' og 'Sæt pris på dit hjem'.

TV 2 Fri fortsætter også traditionen med ekstra-programmer i forlængelse af populære TV 2-programmer. Efterårets første af slagsen er 'Landmand søger kærlighed – ekstra', og det har premiere tirsdag den 15. august.

Ugen efter – tirsdag den 22. august - er der premiere på programserien 'Hund søger hjem'. Læs mere her: http://www.tvnyt.com/artikel/default.asp?id=65531


Rejser i Tyskland med Ulla Terkelsen - og rundt i Danmark

TV 2 Fri har gennem årene sendt Hans Pilgaard og Jørgen Leth på inspirerende rejser til Frankrig og Spanien, Troels Kløvedal har fortalt kulturhistorie fra både Danmark og Grækenland, og TV 2-korrespondent Ulla Terkelsen har vist rundt i Italien.

Næste rejsemål bliver Tyskland, hvor Ulla Terkelsen fra torsdag den 24. august ser nærmere på det tyske folkefærd og på myter om vores tyske naboer.

Danmarks herligheder kommer i fokus i programserien 'Sæt pris på Danmark', hvor seerne kan komme rundt i landet og opdage muligheder og steder, som ellers ikke finder vej til tv-skærmen. I programmet dyster to kendte danskere om at gætte den rigtige pris på bl.a. overnatninger, spisesteder og aktiviteter.

TV 2 Fri kommer i efteråret også på besøg på Fanø i reportageserien 'Store drømme på Fanø'. Fanø er favoritdestination for mange danske entertainere, og begrundelsen findes bl.a. hos øens herlige beboere – heriblandt musiker og kunstner Johnny Madsen.

Der er mange flere elskelige typer på Fanø, og 'Store drømme på Fanø' viser store begivenheder i et minisamfund med skæve dynamikker, stort gåpåmod, gæve fannikker og herlig humor på øen, hvor udkanten er både udsøgt og eftersøgt.

Nyt på kanalen i efteråret er konkurrenceprogrammet 'Hotelkampen' med Cecilie Hother som vært. Her tildeles tre par hver deres bygning i og omkring det idylliske Ærøskøbing, som de skal indrette som deres drømmehotel, og når hotellerne står klar, skal parrene drive hotellerne i en måned. Gæsternes bedømmelser og månedens omsætning bestemmer, hvilket par der vinder 100.000 kroner til at starte deres eget hotel.


Foto: 'Krejlerkongen' med Lasse Rimmer i spidsen er tilbage med endnu en sæson. Gæster i sæsonpremieren fra mandag den 7. august er journalist Jens Gaardbo og vinder af 'Vild med dans' 2016, bokser Sarah Mahfoud. Holdkaptajner er Lise Baastrup og Andreas Bo. (Foto fra STV Productions / TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002