Kontakt os


 

Anne Garlichs bliver ny programdirektør for Discoverys tv-kanaler
Mandag 3. juli 2017
Af Redaktionen
 
Efter knap et halvt år som konstitueret programdirektør for Kanal 5, 6’eren og Discoverys øvrige kanaler bliver Anne Garlichs nu permanent i rollen hos Discovery Networks Danmark. Samtidig bliver Jesper Grønholdt ny distributionschef.


En af Anne Garlichs’ og Discoverys store ambitioner har længe været at etablere Kanal 5 som en decideret hovedkanal i seernes bevidsthed. Båret af egenproduktioner som dramaserien 'Gidseltagningen', er det lykkedes at styrke Kanal 5, så kanalen nu - iflg. Discovery selv - er på sit højeste niveau nogensinde.

"Jeg er enormt glad for, at jeg sammen med vores dygtige programmedarbejdere får mulighed for at fortsætte arbejdet med at positionere Kanal 5 som en stærk hovedkanal. Vi har store ambitioner og øger år efter år vores investeringer i kvalitetsindhold. Det vil vi fortsætte med, og vi vil fokusere endnu mere på egenproduktioner - ikke mindst drama, hvor 'Gidseltagningen' fungerede virkelig godt for os. Samtidig skal vi sætte turbo på at få gjort Kanal 4 til en moderne kvindekanal," udtaler Anne Garlichs, programdirektør Discovery Networks Danmark, i dag i en pressemeddelelse.

Discovery er som tv-gruppe vokset med knap 6 procent i det kommercielle univers i forhold til sidste år på samme tid, oplyser Discovery videre. Dermed er Discovery den kommercielle tv-gruppe, der har oplevet størst vækst. Væksten er drevet af særligt Kanal 5 og 6'eren. For Kanal 5 har det været egenproduktioner 'Gidseltagningen', der har styrket kanalen. For 6'eren er det særligt forbedrede rettigheder til Premier League, der har medført fremgangen.


Jesper Grønholdt ny distributionschef

Tidligere på året blev stillingen som distributionschef ledig hos Discovery, da Mads Christensen efter knap 10 år hos Discovery valgte at stoppe. Det er en erfaren profil, der nu tager over. Det bliver nemlig Jesper Grønholdt, der siden september har været konstitueret som marketingchef hos Discovery. Tidligere har Grønholdt haft en række topstillinger hos MTG, herunder adm. direktør for TV 3 i Danmark og Norge samt adm. direktør for Viasat i Norge.

"Det er klart for de fleste, at tv- og mediebranchen undergår forandringer – ikke mindst på distributionsområdet. Der er dog fortsat rigtig mange danskere, der ser rigtig meget tv via deres tv-pakker. Dem skal vi selvfølgelig være der for, og vi skal sammen med tv-distributørerne bidrage til, at tv-pakkerne bevarer deres relevans. Jeg ser meget frem til at samarbejde med distributørerne og vores andre kolleger i branchen om den opgave", lyder det fra Jesper Grønholdt.

Jesper Grønholdt tiltræder som distributionschef den 1. august. Han vil fortsat være konstitueret som marketingschef.


Foto: Anne Garlichs. (Fotograf: Krestine Havemann)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002