Kontakt os


 

Zulu Sommerbio er tilbage
Tirsdag 23. maj 2017
Af Redaktionen
 
Fra på mandag den 29. maj er 'Zulu Sommerbio' tilbage på skærmen, og seerne kan glæde sig til masser af drama, komedie, action og science fiction.
Fra mandag den 29. maj - og 14 uger frem - byder TV 2 Zulu på filmperler kl. 20.50 alle ugens dage. Filmene sendes mandag til søndag kl. 20.50 fra uge 22 til og med uge 35.


Ekstraordinære tv-premierer

Den første uge byder bl.a. på en eksklusiv tv-premiere på Wes Andersons stjernespækkede og farverige komediedrama, ’The Grand Budapest Hotel’. I filmen møder seerne den unge immigrant Zero, da han ankommer til det berømte hotel Grand Budapest Hotel, for at blive oplært som piccolo af hotellets concierge Gustave H.

De to bliver hurtigt venner, og Zero lærer en masse om, hvordan man servicerer gæsterne på hotellet, men da den ældre hotelgæst Madame D. dør, viser det sig, at hun har efterladt Gustave H. et meget værdifuldt maleri. Et maleri, som myndigheder, arvinger og lyssky personer vil have fingre i, og det giver Gustave H. masser af problemer. Zero må derfor træde i karakter og redde ham ud af suppedasen.

’The Grand Budapest Hotel’ sendes torsdag 1. juni klokken 20.50

Derudover byder ’Zulu Sommerbio’ på tv-premierer på tre filmhits – en komedie, en science fiction-film og en eventyrfilm – nemlig ’Hot Tube Time Machine 2’, ’Man of Steel’ og ’Jack The Giant Slayer’.


Masser af store titler

I ’Meet the Parents: Little Fockers’ medvirker Greg og Pam Focker (Ben Stiller og Teri Polo), som netop har fået tvillinger, og det er lykkedes Greg at få et tåleligt forhold til sin barske og mistroiske svigerfar Jack (Rober De Niro). Men da Greg går i gang med et besværligt husprojekt og samtidig kommer i pengebekneb, bliver Jack meget skeptisk over for ham. Greg må derfor bevise sit værd som far og svigersøn.

Det er onsdag den 7. juni kl. 20.50.

I uge 28 tager Zulu Sommerbio seerne med til en hærget fremtidig verden, hvor genetisk højtudviklede aber har fået overtaget over en lettere desperat menneskeflok i ’Abernes Planet: Revolution’, og sidst på ugen er det ydre rum destinationen for mandskabet i science fiction-filmen ’Star Trek’.

’Abernes Planet: Revolution’ vises mandag den 10. juli kl. 20. 50.


Ta’ på Tom Cruise

Senere på sommeren - i uge 32 - kan seerne glæde sig til filmklassikere med Tom Cruise. Den amerikanske skuespiller med de hvide tænder og den velplejede manke kommer til at svømme i fladetid, når Zulu bl.a. viser ’Mission Impossible’-filmene, storhittet fra 1986 ’Top Gun’ og ’Operation Valkyrie’. Derefter fortsætter turen til Florida, hvor Will Smith kommer i clinch med en flok cubanske narkobaroner i ’Bad Boys II’.

Zulu Sommerbio afsluttes med en omgang danske film i uge 35 med nogle af landets bedste komikere, bl.a. filmene ’Blå mænd’, ’Alle for en’ og efterfølgeren ’Alle for to’.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002