Kontakt os 

'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed' tilbage med ny sæson
Onsdag 19. april 2017
Af Redaktionen
 
Boligprogrammet 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed', hvor TV 2 igen hjælper seerne med at finde en ny bolig, er tilbage med en ny fjerde sæson - det er om en uge - fra onsdag den 26. april kl. 20.


I 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed' går TV 2's boligeksperter, Sara Lygum og Christian Borregaard, igen på jagt efter nye hjem til folk, som har svært ved selv at komme i mål med deres boligdrøm.

Opgaven er at vise boligkøberne tre bud på deres drømmebolig, og det bliver nødvendigt for eksperterne at tænke i nye baner for at få virkeligheden til at gå i spænd med de medvirkendes drømme. Boligmarkedet endevendes, og hvis køberne forelsker sig i én af de tre boliger, går eksperterne i benhård forhandling for at få den bedste handel i hus.


Makkerpar med erfaring

Den fynske ejendomsmægler Sara Lygum har siden første sæson af 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed' hjulpet boligsøgende fra hele landet med at finde drømmehjemmet.

Til daglig bor hun i Odense, hvor hun arbejder som leder i flere ejendomsmæglerbutikker. Med sine 17 års erfaring er hun i de kommende programmer parat til at guide programseriens medvirkende rundt på det hektiske boligmarked.

Ved hendes side er igen den jyske ejendomsmægler Christian Borregaard. Han bor i Svejbæk ved Silkeborg og er medindehaver af to ejendomsmæglerforretninger i Aarhus. Han har ti års erfaring i faget.


Et boligmarked i forandring

I løbet af fjerde sæson af 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed' kommer de to værter på vidt forskellige opgaver. Fælles for dem alle er, at det bestemt ikke er blevet nemmere at være køber på det danske boligmarked. Et boligkøb er for de fleste den største investering, vi gør i vores liv, men ejendomsmarkedet er stadig i konstant forandring, og som boligsøgende kan det være svært at følge med og justere ens drømme og ønsker i takt med prisudviklingen.


Foto: Sara Lygum og Christian Borregaard er klar til at hjælpe danskere på boligjagt med at finde den helt rigtige bolig. Det er i fjerde sæson af 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed'. (Fotograf: Bo Christensen / TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002