Kontakt os


 

Stigende kvalitet på tv-messe i Cannes
Tirsdag 11. april 2017
Af Redaktionen
 
TV 2 oplevede bedre udbud end længe på tv-messen MIPTV, når det gælder nye formater. TV 2 oplyser, at man tog fra Cannes med interessante handler, herunder nye formater til TV 2 og serier til TV 2 Charlie. Blandt de nye serier er den britisk sitcom 'Young Hyacinth'.

Drama var på alles læber under sidste uges tv-messe MIPTV i Cannes, og det blev bl.a. understreget under MIP Drama Day på tv-messens første dag. Og herudover oplevede TV 2's chef for 'acquisitions and formats', Anette Rømer, stigende kvalitet på flere områder på årets MIPTV, selv om deltagertallet er faldet på både købs- og salgssiden.

"Vi har haft det bedste marked i lang tid målt på, at vi finder indhold, der matcher vores strategi, og at vi har resultater med hjem. Vi kan samtidig konstatere, at TV 2 – sammen med DR – er et godt sted at være. Vi har kanaler og vinduer, der passer til den udbudte kvalitet, og vi har fortsat seerne med os", siger Anette Rømer iflg. en pressemeddelelse fra TV 2. Hun fortsætter:

"På formatsiden var udbuddet bedre end længe. Flere klassikere i katalogerne bliver naturligvis præsenteret igen, og det er ikke så dårligt at række bagud, hvis det er solide ideer, der har relevans for publikum i dag. Vi blev også præsenteret for flere interessante, nye ting. Det er for tidligt at nævne titler, men jeg er på toppen over et par handler, der forhåbentlig rammer TV 2's flade om 9-10 måneder", siger Anette Rømer.

Også på dokumentarområdet oplevede TV 2's indkøbere højere kvalitet.

"Vi oplever en mætning af 'sumpfjernsyn' og fokus på 'high end content' og programmer, der kan gøre en forskel", som Anette Rømer udtrykker det.


Serier til TV 2 Charlie

I forbindelse med – og op til – MIPTV har TV 2 indgået handler med BBC og ITV om serier til TV 2 Charlie. Hos BBC drejer det sig bl.a. om fem årgange af serien 'Stella' – en sjov og hjertevarm serie med den enlige mor Stella, som jonglerer gennem dagligdagen med børn, eksmand og sine excentriske venner i den lille, fiktive by Pontyberry i Wales.

Hos BBC købte TV 2 Charlie også programmet 'Young Hyacinth' – en prequel til 'Fint skal det være', hvor seerne kan møde den unge Hyacinth og hendes søstre samt deres fordrukne og kvindeglade far. Serien foregår i 1950'erne. Derudover købte TV 2 ni sæsoner af krimiserien 'Sagen genåbnet' om en gruppe politifolk, som arbejder med gamle sager og har Trevor Eve i hovedrollen.

Fra ITV har TV 2 købt nye episoder af TV 2 Charlie-titler som 'Mord ved havet' og 'Min familie og andre dyr' samt serien 'Cold Feet', der er ny på kanalen. 'Cold Feet' beskrives som en humoristisk og varm serie; den handler om en flok venner i 30'erne, deres ægteskaber, venskaber og liv – en serie, der var en stor succes hos ITV i slutningen af 1990'erne og er det nu igen med samme cast - bare 13 år ældre.


Foto: Sitcom-serien 'Young Hyacinth' fra BBC var blandt de serier som TV 2 købte på MIPTV i Cannes. Kerry Howard spiller rollen som den unge Hyacinth.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002