Kontakt os 

Påsken på TV 2
Torsdag 6. april 2017
Af Redaktionen
 
I påsken byder TV 2 bl.a. på ny underholdning og finale i 'Danmark har talent'.
Påskeferien nærmer sig og påske-tv er traditionelt kendetegnet af film og underholdning, skriver TV 2 i en pressemeddelelse og iler med at love, at på det punkt vil påsken 2017 på TV 2 ikke blive nogen undtagelse.

TV 2 byder dog også på bl.a. comedy og ny, norsk drama (se TVnyt.com i går onsdag) samt nyhedsdækning og magasinprogrammer fra 'Go’ morgen Danmark' og 'Go’ aften Danmark' i stort omfang.

TV 2's nye programmer på underholdningsområdet begynder allerede i morgen fredag den 7. april, hvor TV 2 har sæsonpremiere på 'Klipfiskerne' med Felix Smith som vært - og med Lasse Rimmer og Thomas Warberg som holdkaptajner. I premieren får de selskab af Cutfather, Jesper Juhl, Carsten Bang og Julie Wester.

Dagen efter, lørdag den 8. april, er der finale i 'Danmark har talent', hvor værterne Felix Smith og Christopher Læssø og ti talenter i genrer som bl.a. dans, mystik, rap og lip-sync comedy er klar til dysten om æren, titlen og præmien på 250.000 kroner. Dommerne er – naturligvis – Nabiha, Jarl Friis-Mikkelsen, Peter Frödin og Cecilie Lassen.

Søndag den 9. april er 'Hvem vil være millionær?' på skærmen og lørdag den 15. april indtager underholdningsprogrammet 'Rundt på gulvet' skærmen med Martin Brygmann som vært. I sæsonpremieren af 'Rundt på gulvet' er skuespiller Ole Boisen og Jakob Fauerby gæsterne, der sammen med Lise Baastrup, Niels Olsen, Andreas Bo, Christian Fuhlendorff og seerne er inviteret indenfor til en hæsblæsende omgang impro-sjov.


Danske comedyshows

På comedy-området byder TV 2 i påsken på shows med en række af dansk standupcomedys mest erfarne folk, nemlig Jan Gintberg (showet 'Det Store Spørgsmål' fra 2015), Lasse Rimmer ('Selvtilfreds' fra 2014’), Carsten Bang ('Dyret' fra 2014), Thomas Warberg med showet 'Thomas Warberg Comedy Tour '14' og Anders Matthesen ('Anders' fra 2012).

De igangværende livsstilsprogrammer 'Hjem til gården', 'BS & ægteskabsprøven' og 'Nybyggerne' samt dokumentar- og reportageprogrammer som 'Holder Danmark i live', 'Razzia' og 'Station 2 Politirapporten' fortsætter også i påsken. Herudover byder TV 2 på bl.a. en ny, norsk spændingsserie, 'Valkyrien' - læs mere her: http://tvnyt.com/artikel/default.asp?id=65430


Mange danske film

TV 2's påske byder – traditionen tro – også på spillefilm, herunder en række danske film. Palmesøndag (den 9. april) sender TV 2 det danske krigsdrama '9. april' – på 77-års-dagen for Danmarks besættelse.

Skærtorsdag den 13. april byder TV 2 på den danske folkekomedie 'Støv på hjernen' med Dirch Passer i hovedrollen og en perlerække af danske skuespillere på rollelisten: Hanne Borchsenius, Helle Virkner, Søren Elung Jensen, Bodil Udsen, Ove Sprogøe, Paul Hagen, Karl Stegger, Karin Nellemose m.fl.

Langfredag (den 14. april) sender TV 2 - efter 'Klipfiskerne' - de to første afsnit af den nye, norske spændingsserie 'Valkyrien', mens lørdagens (den 15. april) film i den bedste sendetid bliver 'Olsen-banden deruda'' fra 1977. Foruden Ove Sprogøe, Morten Grunwald og Poul Bundgaard som henholdsvis Egon Olsen, Benny og Kjeld kan man bl.a. møde skuespillerne Kirsten Walther, Claus Ryskjær, Paul Hagen, Axel Strøbye, Dick Kaysø, Bjørn Watt-Boolsen, Ove Verner Hansen, Holger Juul Hansen og Karl Stegger.

Søndagsfilmen påskedag (den 16. april) er actiondramaet 'James Bond: Skyfall'. Her er James Bond (Daniel Craig) på en mission i Istanbul, der går helt galt og resulterer i, at samtlige engelske MI6-agenters identiteter bliver lækket. Katastrofen betyder, at efterretningstjenestens chef M (Judi Dench) kommer under voldsomt pres fra regeringen. Kort efter bliver MI6s hovedkvarter angrebet, og M bliver tvunget til at flytte organisationen under jorden. Da MI6 er truet, både indefra og udefra, er der kun en person, M tør stole på - nemlig (surprise!) James Bond.

TV 2-filmen 2. påskedag (mandag den 17. april) er til gengæld i en helt anden genre – romantisk drama. Det er den britiske 'Laksefiskeri i Yemen', der er instrueret af Lasse Hallström og har bl.a. Ewan McGregor, Emily Blunt og Kristin Scott Thomas på rollelisten. Filmen vises hermed for første gang på en landsdækkende tv-kanal.


Film til børn og unge

I dagtimerne byder TV 2 på film til børn og unge, og blandt disse film er tv-premieren på den danske familiefilm 'Fuglejagten'. Victor (Oliver Metling Søndergaard) og hans far Jesper (Lars Brygmann) er helt vilde med sjældne fugle. De deltager hvert år i Fuglejagten på Røsnæs – en konkurrence, hvor det gælder om at spotte og fotografere den mest sjældne fugl.

Victor er sikker på, at det vil lykkes ham at vinde konkurrencen, da hans ærkerival Daniel (Georg Hvidtfeldt Treschow) har brækket benet. Men Daniel deltager alligevel og knipser et billede, der helt sikkert vil vinde. I desperation beslutter Victor sig for at snyde og tager billeder af en udstoppet og meget sjælden fugl, som han placerer i naturen. Det får store konsekvenser.

På rollelisten ses herudover bl.a. Jesper Asholt, Nicolas Bro, Charlotte Fich og Jesper Langberg.

Blandt påskens øvrige danske film til børn og unge kan nævnes 'Storm' (vises skærtorsdag), 'Zoomerne' (langfredag) og 'Monsterjægerne' (2. påskedag) samt filmene 'Far til fire – tilbage til naturen' (skærtorsdag), 'Far til fire – til søs' (langfredag) og 'Far til fire – på japans'’ (2. påskedag).

Eftermiddagene i påsken byder også på børne- og familiefilm som bl.a. 'Scooby-Doo', 'Alvin og de frække jordegern' og 'Sådan træner du din drage'.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002