Kontakt os


 

TV 2 går under jorden med norsk serie
Onsdag 5. april 2017
Af Redaktionen
 
Norsk drama er i fremgang og populært også uden for landets grænser. TV 2 præsenterer de kommende uger nye serier og sæsoner til serene; første gang på lørdag den 8. april hvor der er premiere på den anmelderroste, norske spændingsserie 'Valkyrien'.
'Valkyrien' tager seerne med ned til den norske underverden, hvor etik og moral er gemt langt væk.

Lægen Ravn arbejder som kirurg på akutmodtagelsen, men da hans kone Vilma, der også er læge, bliver uhelbredeligt syg, tager Ravn en dristig beslutning. Ravn og Vilma bryder med det etablerede sundhedsvæsen og gør i al hemmelighed et sidste, desperat forsøg på at finde en kur, der kan redde Vilma.


Farvel til etik og moral

Ravn bliver nødt til at gå på kompromis med sin egen etik og moral, da han slår sig sammen med sin tidligere patient Leif og etablerer en hemmelig klinik under jorden ved den nedlagte metrostation Valkyrien Plass.

Leif er ansat i Oslos beredskabsservice og kender de gamle beskyttelsesrum og tunneller som sin egen baglomme. Der er bare ét problem med Leif: Han er dommedagsfantast og har sine helt egne planer for den underjordiske klinik.

TV 2 sender hver lørdag to afsnit af 'Valkyrien'. Første gang altså nu på lørdag - den 8. april kl. 22.20-00.05.


Flere serier på vej

Helt frem til den 1. juli vil der hver lørdag aften være nordisk drama på TV 2, og 'Valkyrien' er bare én ud af tre dramaserier, som TV 2 sender hen over foråret.

Efter 'Valkyrien' følger anden sæson af den norske serie 'Frikendt' - og senere anden sæson af det britiske drama 'Fortitude' (der foregår på den norske øgruppe Svalbard) med Sofie Gråbøl i en af hovedrollerne.

I 'Frikendt' er der nye afsløringer på vej i sagen om det 20 år gamle drab på teenageren Karine, og Aksel Nilsen fortsætter sin kamp for at bevise sin uskyld.


Ny sæson af 'Fortitude'

Til juni vender TV 2 tilbage til Svalbard og Sofie Gråbøl i den helt nye sæson af 'Fortitude', der udover Gråbøl også har Dennis Quaid, Richard Dormer, Michelle Fairley og Ken Stott på rollelisten.

Den gode sherif Dan Anderssen er forsvundet, og hans afløser, Eric, påtager sig opgaven at finde ud af, hvad der er sket. Byens politistation er derfor overladt til de to unge betjente Petra og Ingrid, som samtidig står alene om efterforskningen af en hovedløs mordsag.

Har man ikke allerede set første sæson af de to serier, kan de ses på TV 2 Play op til tv-premieren. Anden sæson af 'Frikendt' har premiere på TV 2 lørdag den 6. maj, mens 'Fortitude' overtager lørdagen med premiere den 3. juni.
Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002