Kontakt os


 

'Ultras Sorte Kageshow' får en Emmy
Onsdag 5. april 2017
Af Redaktionen
 
Underholdningsprogram fra DR Ultra, hvor børn smager, lugter og føler sig frem i køkkenet, modtog i går tirsdag en Emmy Kids Award i Cannes.
For første gang nogen sinde lykkedes det tirsdag for DR at få tv-branchens svar på en Oscar – en Emmy – for et af sine børneprogrammer.

Da årets International Emmy Kids Awards blev uddelt, sikrede DR-programmet 'Ultras Sorte Kageshow' - iflg. en pressemeddelelse fra DR - sig den eftertragtede statuette i kategorien 'Bedste underholdning for børn'. Prisuddelingen fandt sted i forbindelse med den store MIPTV-messe i Cannes i Sydfrankrig, hvor tv-folk og programindkøbere fra hele verden mødes i denne uge.

Det lettere kaotiske bageprogram, hvor børn bager i mørke, har Nikolaj Stokholm som vært, og det sikrede sig sejren foran nominerede udsendelser fra Brasilien, Canada og Storbritannien & Nordirland.

"Vi har fået den største tv-pris, man kan, med et dansk program – udviklet internt i DR og foran koncepter med gigantiske budgetter. Vi er så stolte og taknemmelige over for det produktionshold i B&U, som har knoklet for at opfylde den fineste af alle missioner: at inspirere danske børn til at samarbejde og hylde det uperfekte," siger Jonas Kryger, der er redaktør for DR Ultra.

'Ultras Sorte Kageshow' er klar med en tredje sæson til efteråret, når 'Den Store Bagedyst' har sæsonpremiere på DR1. Her er det perfekte bagværk i fokus, men på DR Ultra får børnene endnu en sæson, hvor de bliver stillet den udfordrende opgave at bage en kage efter bedste evne i mørke – bare endnu større, vildere og sjovere end de første to sæsoner.

Det var femte gang, at der uddelt børne-Emmy’er, og i alt var der nominerede programmer fra 13 lande i de syv kategorier.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002