Kontakt os


 

Ny DR3-serie om dygtigt eSporthold
Mandag 27. marts 2017
Af Redaktionen
 
I DR3-programserien 'Astralis – mod stjernerne' kan seerne følge eSportsholdet Astralis' rejse mod at blive verdens bedste til computerspillet Counter-Strike. En rejse som viser alt fra den svære begyndelse til den ultimative triumf. Første gang i aften.
Sidste vinter samledes en gruppe af de bedste danske spillere af computerspillet Counter-Strike. På mødet stifter de eSportsholdet Astralis, som har to mål: Spillerne vil selv eje holdet og dermed være med til at kontrollere slagets gang, og de vil være verdens bedste til Counter-Strike.

I den nye serie 'Astralis - mod stjernerne' følges det ambitiøse holds bestræbelser på at kravle helt til top i en eSportsverden, der eksploderer i pengepræmier og opmærksomhed fra fans og medier over hele verden.


Indblik i unikt univers

Programserien om Astralis giver indsigt i en eSportsverden, hvor spillerne ofte starter deres karriere hjemme på teenageværelset med spirende drømme om engang at blive en del af den ypperste elite og vinde enorme pengepræmier. For Astralis blev drømmen til virkelighed. Og den unikke historie skal fortælles, mener Mads Kromann Andersen, der er redaktør hos DR3:

”I ’Astralis – mod stjernerne’ får vi indsigt i et helt specielt univers, som ikke alle har kendskab til. ESportens verden har vokseværk, men de store bedrifter og fortællinger får ikke samme eksponering, som når vi for eksempel vinder i håndbold. Derfor er den nye programserie om Astralis helt unik, fordi vi får et dybt indblik i, hvordan livet er for de her drenge, som er verdenskendte og store stjerner inden for eSporten – og som bestemt ikke er kommet sovende til deres succes.”

DR3-programserien giver iflg. DR et levende billede af at være professionel gamer. Seerne er med i alt fra de nødvendige træningslejre, hvor joggingtøj, fastfood og Red Bull-dåser dominerer, til de store turneringer, hvor stjernestøv og opmærksomhed i massiv stil drysser ned på drengene. Selvom et liv med store pengepræmier og høj popularitet virker tillokkende, er det ikke udelukkende dét, der har drevet spillerne fra Astralis ind i det skydeglade Counter-Strike univers.

Første afsnit af 'Astralis - mod stjernerne - vises på DR3 i aften mandag den 27. marts kl. 22.00 og igen i morgen tirsdag den 28. marts kl. 18.00 samt på DRs hjemmeside.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002