Kontakt os


 

"Gider du være gift med dig selv"
Onsdag 22. marts 2017
Af Redaktionen
 
I en ny programserie, 'BS & ægteskabsprøven', stiller mentaltræner og jægersoldat, BS Christiansen, fire danske par spørgsmålet: "Gider du være gift med dig selv?" 'BS & ægteskabsprøven' har premiere på tirsdag den 28. marts kl. 20 på TV 2.
Parrene, der alle har problemer i parforholdet, har sagt ja til at tage med BS til det smukke, men udfordrende New Zealand på en rejse, der vil ændre deres parforhold.

"Det er ikke et mål eller succeskriterium for mig, at parrene bliver sammen. Nogle af dem har måske bedre af at leve hver for sig. Formålet med rejsen er at finde ud af, hvilket liv de gerne vil leve, og om de er sammen med den rette", udtaler BS.

Omtrent hvert andet danske ægteskab ender i skilsmisse. Dertil kommer alle de forhold, som forliser, uden at det registreres. De mange brudte parforhold koster. Både menneskeligt og samfundsmæssigt. Derfor er det relevant at undersøge, hvorfor parforholdet er så udfordret i disse år, lyder det fra TV 2.

"Det gode langtidsholdbare forhold er absolut en mulighed, men det er et liv uden kriser og udfordringer ikke. Derfor handler det om, hvordan vi tackler kriserne sammen, når og ikke hvis, de kommer," siger BS.

De fire deltagende par har vidt forskellige problemer i forholdet, men fælles for dem alle er, at de er endt i en ond cirkel, hvor de begge er ulykkelige og utilfredse.

"Et godt parforhold er ligesom superligafodbold. En dygtig fodboldspiller er en, der forstår at spille de andre gode, så han får en god bold selv og kan score. Det er lige præcis det samme i et ægteskab. Man skal gøre noget, levere noget, hvis man gerne vil have noget igen," slår BS fast.

BS udsætter de fire par for fysisk og psykisk pres for at fremprovokere de kriser og konflikter, de har derhjemme. Og så coacher ham dem individuelt og som par.

På den indre og ydre rejse, der ligesom et ægte eventyr indeholder prøvelser, som kræver både mod og visdom, lærer parrene sig selv bedre at kende og kommer tættere på at svare ærligt på spørgsmålet: "Gider du at være gift med dig selv?"
Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002