Kontakt os 

Ny haveserie på TV 2 Fri med Hella Joof
Tirsdag 7. marts 2017
Af Redaktionen
 
Hella Joof er flyttet på landet og skal anlægge en kæmpehave. Hun har absolut ingen erfaring, for hun har boet i lejlighed det meste af sit liv. Hvordan skal det gå? Det kan man se i den nye tv-serie 'Hellas Have' på TV 2 Fri fra på mandag den 14. marts.
Der kommer et tidspunkt i de fleste menneskers liv, hvor meningen med livet i højere grad findes i fuglene på foderbrættet og årstidernes skiften frem for byens larm og hektiske stemning.

Det kender skuespilleren Hella Joof alt for godt. Hun er nemlig kommet i det, hun kalder 'havealderen'. Derfor har hun - sammen med sin mand - købt en gård med 14 hektar jord, hvor hun vil anlægge sin helt egen drømmehave.


Store udfordringer for en nybegynder

Men Hella er et ægte bymenneske og har det meste af sit liv boet i lejlighed. Hun ved derfor intet om haver og kan hverken bygge et surbundsbed eller skelne ukrudt fra fine, forædlede blomster. Så det skal der laves om på!

Den store grund står næsten tom, for det eneste, der vokser, er mælkebøtter og skvalderkål. Det er derfor noget af en opgave, Hella har sat sig selv på, når hun gennem seks afsnit på TV 2 Fri tager seerne med på en rejse gennem udfordringerne og glæderne ved at anlægge en have - alt sammen krydret med Hellas særegne sorte humor.

Den ellers så scenevante skuespiller stifter bekendtskab med umulige opgaver som bjørneklosfældning over bygning af en udsigtsterrasse til anlægning af en frugtlund. Seerne får også indblik i hendes liv som vinavler og hønemor, når hun beslutter sig for at bringe livet som haveejer til helt nye højder.


Besøg af spændende gæster og eksperter

For at gøre sig selv klogere på de mange udfordringer, der kan være i at lave en have som nybegynder, får Hella Joof hver uge besøg af spændende gæster og eksperter på hvert deres område inden for de udfordringer, som hun støder på.

Blandt gæsterne kan nævnes haveguruen Claus Dalby, der har fået opkaldt en rose efter sig, og Hellas bedste venner Klaus Bondam og Lotte Andersen. Men også personager som Hønse-Michael, Have-Henrik, Vin-Torben, Æble-Dorthe og Natur-Michael hjælper løbende Hella med gode råd.

'Hellas Have' har premiere tirsdag den 14. marts kl. 21.15 på TV 2 Fri.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002