Kontakt os


 

Bedste sæsonpremiere for 'Badehotellet'
Onsdag 25. januar 2017
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Premieren på fjerde sæson af 'Badehotellet' opnåede mandag hele 1,5 mio. seere og fik dermed sin bedste sæsonpremiere siden december 2013. Mens såkaldte eksperter og tv-anmeldere hader programmet - så elsker seerne det. Seerne gav karakteren 4,5 på en skala fra 1 til 5.


"Det er overvældende og fantastisk dejligt. Når man laver tv-serier i flere sæsoner, kan man absolut ikke tage for givet, at seerne holder ved i så flot omfang, som det er tilfældet for 'Badehotellet'," siger TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang.

Fiktionschefen ser opbakningen til 'Badehotellet' som et billede på, hvordan stor tv-fiktion kan samle om fælles oplevelser.

"Det er fjerde år, seerne er sammen med karaktererne i 'Badehotellet'. De lange tv-serier kan give danskerne en særlig relation til persongalleriet, så seerne oplever, at de kender karaktererne, holder med dem og føler med dem, når tingene udvikler sig anderledes end forventet. Samtidig kan tv-serierne hen over flere sæsoner skabe udvikling og nuancer smukt leveret af skuespillerne," siger Katrine Vogelsang.


Stor uenighed mellem seere og anmeldere

I lighed med tidligere sæsoner har anmelderne generelt et andet syn på 'Badehotellet' end seerne, men der er også forskel på anmeldere. De fleste har kun hån til overs for serien, men der er dog et par undtagelser:

I Nordjyske Stiftstidende fik sæsonpremieren fire stjerner, mens Kristen Bjørnkjær i Information bl.a. skriver:

"Badehotellet er i mine øjne en perle af en serie med en perlerække af skuespillere, ingen nævnt ingen glemt. Kun den lille baby Severin forekommer aldeles urealistisk. Babyer plejer at larme, men det kan jo være, der kommer en god skrigetur i de næste afsnit, for ingen tvivl om, at der vil være stof nok til en meget lang serie om Gamle Danmark, hvis Gud, dvs. TV 2, vil. Forfatterne Hanna Lundblad og Stig Thorsboe har allerede sendt mange (bade-) bolde i luften, som vi lidt efter lidt vil få at se, hvor lander."


Foto: Sommeren er tilbage, og det er tid til en tur i havet. Fra venstre er det Alice Frigh (Anette Støvelbæk), Therese Madsen (Anne Louise Hassing) og Amanda (Amalie Dollerup) i mandagens sæsonpremiere på 'Badehotellet'. (Fotograf: Mike Kollöffel / TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002