Kontakt os


 

Nyt comedy-program på TV 2 Zulu kigger de kendte efter i sømmene
Onsdag 25. januar 2017
Af Redaktionen
 
Søndag den 5. februar har TV 2 Zulu premiere på nyt comedy-program, 'Stjernekigger', med fokus på danske kendisser. I spidsen for det hele står komikeren Mark le Fêvre.


I et nyt ugentligt liste-program tager komikeren Mark le Fêvre seerne igennem de mest bemærkelsesværdige hændelser i kendisuniverset. Musikere, sportsstjerner og YouTube-fænomener bliver alle vendt, drejet og gransket nøje i 'Stjernekigger', der har premiere søndag den 5. februar på TV 2 Zulu - lige efter 'Zulu Awards 2017'. Herefter sendes programmet hver mandag.


Hvad laver de kendte?

"Hvem af de danske celebs har gjort noget fedt? Hvem har gjort noget, der er kendt-agtigt, og hvem har formået at skabe overskrifter på det? Det giver jeg svaret på, når jeg kommer med mit ugentlige kendisoverblik," fortæller Mark le Fêvre.

Hver uge bringer han en top 5 over de bedste og mest bemærkelsesværdige kendisser i landet.

Hvem, der skal på listen, og hvorfor bestemmes udelukkende af Mark, men seerne kan altid tippe eller give gode råd til, hvem de synes der skal med.

"Jeg glæder mig til at gå ombord i kendisstoffet og rapportere fra et univers, der tilsyneladende vokser dag for dag. Verden er måske af lave, men de kendte - dem vil vi altid kunne mæske os i," siger Mark.

Ud over at være på forkant med de nyeste historier i kendisverdenen og være til stede på den røde løber til premierer giver 'Stjernekigger' og Mark også en guide til, hvordan man bliver kendt på nettet. For hvordan opnår man egentlig det at gå viralt? Hvad skal der til? Mark undersøger det sammen med store danske personligheder, der sætter ære og helbred på spil for at hjælpe seerne og Mark.


Hvem er Mark?

Mark le Fêvre er 28 og har på kort tid opnået stjernestatus på nettet med 200.000 fans på Facebook. Især hans karakter 'Jyde-man' er nået bredt ud i landet, og videoerne opnår tusindvis af likes, kommentarer, delinger og hundredetusindevis af visninger.

Mark er efterhånden selv en etableret komiker på den danske stand up-scene, siden han startede for godt seks år siden. I 2012 vandt han 'Danish Open i stand up', og i 2016 var han nomineret til 'Årets Talent' ved ZULU Comedy Galla.Foto: Mark le Fêvre er vært på det nye TV 2 Zulu-program 'Stjernekigger'. (Fotograf: Jan Grarup / TV 2 Zulu)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002