">Kontakt os


 

Discovery Networks forårssendeplan
Mandag 23. januar 2017
Af Redaktionen
 
Discovery Networks Danmark løfter i dag noget af sløret for, hvad sendeplanen for forårsperioden indeholder. Og man lover et forrgende tv-forår med alt "fra dansk dramaserie i absolut topklasse til skarpt fokus på tabubelagt lidelse".

Krimi, reality-tv og drama på Kanal 5

Kanal 5 blænder i forårssendeplanen op for både krimi, action-packed underholdning og nye formater, som det amerikanske program 'Spartan'. Her kæmper 20 vidt forskellige hold om at gennemføre Danmarks største forhindringsbane, mens værterne Peter Falktoft, Pelle Hvenegaard og Rikke Hørlykke kommenterer slagets gang. Banen kræver ikke kun mod og muskelmasse; evnen til at samarbejde er det absolut vigtigste, hvis holdene skal gennemføre den benhårde bane.

Hvad Discovery selv kalder prikken over i’et på Kanal 5 til foråret, bliver den højspændte dramaserie 'Gidseltagningen' af Kasper Barfoed efter idé af folkene bag 'Borgen' og 'Forbrydelsen'. Serien tager udgangspunkt i en terroraktion i hjertet af København, og serien har både etablerede og nye skuespillere på rollelisten som bl.a. Johannes Lassen, Paprika Steen, Sara Hjort Ditlevsen, Alexandre Willaume og Cecilie Stenspil.

I dokumentarserien 'Unge i nattens kløer' er skuespiller og journalist Søren Vejby på en personlig mission, når han begiver sig ud i nattelivet for at se nærmere på, hvordan unge fester i dag. Det går ikke stille af sig.

Og så er Kanal 5 også med på forreste række på fodboldlandsholdets rejse mod VM i Rusland 2018.


Kanal 4 skruer op for det seriøse

Kanal 4 er en rendyrket kvindekanal, der i denne sæson har skruet op for seriøsiteten, oplyser Discovery videre. Det mærkes allerede fra uge 5 (30. januar - 5. februar), hvor kanalen sætter fokus på angst, der er den mest udbredte psykiske lidelse herhjemme. I dokumentarprogrammerne 'Slip Angsten' ses nærmere på, hvad angst egentlig er, og seerne kan møde mennesker, for hvem sygdommen har været nærmest invaliderende. I programmerne 'Slip Angsten – Sig det Højt' står en række offentlige personer frem og fortæller, hvordan de har haft sygdommen tæt inde på livet.

I 'Nærkontakt' kaster Kanal 4 nyt lys på den spirituelle verden, når tre professionelle clairvoyante vejledere forsøger at guide og give kendte svar på en række af livets store spørgsmål.

'Oraklerne' er Kanal 4's nye dilemmaprogram, hvor de fire orakler: Uffe Buchardt, Emil Thorup, Christian Bitz og Søren Fauli rådgiver kvinder, der står i et dilemma, de ikke selv kan løse. Så er manden blevet for tyk og usexet, er der uenighed om drømmebrylluppet, eller fylder svigermor for meget, så står oraklerne klar til at hjælpe.


Og sporten ...

Og så er der som altid masser af sport på 6'eren, Canal 9, Kanal 5 og Eurosport-kanalerne.

Bl.a. følges Caroline Wozniacki i jagten på hendes første Grand Slam-titel nogensinde og de danske Le Mans-håb følges tæt i juni.

Og så er der topfodbold fra de største ligaer på programmet, når bl.a. Alka Superligaen, Europa League og Premier League ruller over skærmen.

På Discovery Channel lover Discovery Network intet mindre end intelligent underholdning i 'Everest Rescue', mens TLC hylder kombinationen af bryllup, madlavning og alternative familieformer, der både vil fascinere og forarge.

Investigation Discovery er stadig Danmarks eneste rendyrkede krimikanal med gerningsmanden i centrum, og på Animal Planet vises programmer om de smukkeste, farligste, de uddøende og ukendte dyrearter.


Foto: 'Gidseltagningen' er den store dramasatsning på Kanal 5. (Fotograf: Chris Geisnaes UJ)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002