Kontakt os


 

'Talkshowet Meyerheim' stopper
Onsdag 18. januar 2017
Af Redaktionen
 
Når TV 2 Charlie onsdag den 1. februar kl. 20.55 har premiere på den nye sæson af 'Talkshowet Meyerheim', bliver det samtidig også den sidste. Michael Meyerheim fortsætter dog på Charlie, hvor han bl.a. står i spidsen for 'Spørg Charlie', og så skal han også fremover stå for en helt ny programserie, der er under udvikling.
"Fordi dette program har været et hjertebarn for mig, har jeg altid ønsket at stoppe på det tidspunkt, hvor vi var på toppen – og ikke fordi seerne var blevet trætte af os. Sæsonen 2016 var den bedste nogensinde seermæssigt. Så ved at gøre det nu ved jeg med mig selv, at vi stopper, mens legen er god. Jeg kan kun sige, at jeg er glad og taknemmelig for, at jeg har fået mulighed for at boltre mig på en scene, som jeg er vild med," siger Michael Meyerheim.

Hermed slutter et årti, hvor seerne på TV 2 Charlie har kunnet opleve skuespillere, politikere, sportsfolk med flere blive interviewet af 'Danmarks Mr. Talkshow', som TV 2 selv kalder Méyerheim.

Listen af kendte og aktuelle gæster, der har besøgt 'Talkshowet Meyerheim', siden det blev sendt første gang i 2006, er lang og imponerende. Den tæller bl.a. Mads Mikkelsen, Brian Laudrup, Sidse Babett Knudsen, Peter Schmeichel, Viggo Mortensen og statsministre som Helle Thorning-Schmidt, Anders Fogh Rasmussen og Lars Løkke Ramussen.

Michael Meyerheim løfter i dag sløret for, hvilke gæster seerne har i vente i den sidste sæson:

"Her i den sidste sæson af talkshowet er det en stor glæde for mig, at vi har aftaler med nogle mennesker, som altid har stået højt på min ønskeliste, men som ikke har kunnet tidligere – f.eks. Michael Laudrup. Og så er det dejligt, at vi har ja fra folk, der har været gode venner af programmet, og som jeg har oparbejdet et varmt og personligt forhold til gennem årene som Sofie Gråbøl, Casper Christensen, Preben Elkjær og Ghita Nørby," lyder det fra en glad Michael Meyerheim.

Blandt de andre 'debutanter' i 'Talkshowet Meyerheim' i denne sæson er i øvrigt Claus Meyer, Søren Rasted, Jonatan Spang og Lise Baastrup.

Selvom det bliver den sidste sæson af 'Talkshowet Meyerheim', bliver det ikke det sidste, seerne får at se til den populære vært, forsikrer TV 2 Charlie. Michael Meyerheim forbliver vært på kanalen bl.a. på 'Spørg Charlie' til efteråret, og derudover er man i fuld gang med et samarbejde om et nyt program.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002