Kontakt os


 

DR3 følger fire håbefulde fotomodeller
Tirsdag 10. januar 2017
Af Redaktionen
 
Der er lang vej fra mor, far og vennerne til catwalken i Milano. DR3 fortæller i ny tv-serie en historie om fire danske piger, der alle kan blive den næste supermodel. Første afsnit af 'De smukke piger' sendes onsdag den 18. januar.


I seks programmer har DR3 fulgt Aia, Sille, Clara og Malene – alle født med et smukt ansigt og med udsigt til deres livs chance. De skal alene af sted til modeugerne i London, Paris og Milano med håbet om at slå igennem internationalt.

Men vejen til succes og store shows går gennem hårdt arbejde, uendelig ventetid og benhård konkurrence mellem hundredvis af andre håbefulde piger fra hele verden, der alle kæmper om en plads på catwalken til de eksklusive modeshows. Og kun én ting er sikkert: alt er uforudsigeligt i modebranchen.

"Udover at være en programserie om den side af modellivet, der hverken er glamourøs eller offentligt kendt, så er 'De smukke piger' også en universel historie om at stå på egne ben meget tidligt, finde sin egen identitet og forsøge at stå fast i en til tider barsk modelbranche," siger redaktør på DR3 Trine Skovgaard.


Succes og nederlag

DR3 har fulgt de fire piger med baggrund fra små fiskerbyer og parcelhuskvarterer, og viser i programserien deres liv, som ligger meget fjernt fra det glamourøse jet-set liv, mange forestiller sig må være modellers virkelighed. Der kan nemlig være langt fra den danske provins til verdens modemetropoler, når forventningerne til succes og penge sløres af ensomhed, søvnmangel, excentriske castere, ventetid og hård konkurrence om de få job til de eksklusive modeshows. En hård prøvelse for en ung piges selvværd, når man samtidig konstant bliver målt og bedømt af castere og agenter, skriver DR i dag i en pressemeddelelse.

Seerne er med på pigernes rejse fra hverdagen i gymnasiet til champagnen poppes backstage.

'De smukke piger' får premiere på DR3 onsdag den 18. januar kl. 21.00. Programserien har seks afsnit.


Foto: Aia er 18 år og fra Ballerup. Hun er droppet ud af gymnasiet for at være fuldtidsmodel, og nu skal hun i gang med at få en sundere livsstil, end hun er vant til med øl og gymnasiefester. (Foto fra DR Ung)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002