Kontakt os


 

Ny omgang 'Badehotellet' om én måned
Fredag 23. december 2016
Af Redaktionen
 
TV 2's populære tv-serie 'Badehotellet' slår dørene op til den fjerde sæson om præcis en måned - mandag den 23. januar 2017.


Nye tider på det lille hotel

Sommeren 1931 indvarsler nye tider på det lille hotel. Fru Andersen (Bodil Jørgensen) har efter sygdom trukket sig lidt tilbage og har overladt den daglige drift til Fie (Rosalinde Mynster). Stamgæsterne flytter ind for sommeren, men også nye kommer til, og så rykker 30'ernes krise stadig faretruende tættere og tættere på hotellet.

Grosserer Madsen (Lars Ranthe) har lovet sin søde kone, Therese (Anne Louise Hassing), at holde ferie i år, men når der byder sig en god forretning til, holder han sig naturligvis ikke tilbage.

Tobaksfabrikant Frigh (Bjarne Henriksen) og fru Alice (Anette Støvelbæk) er flyttet ind uden børn i håb om at gøre op med fortidens spøgelser.


De lykkeligt nygifte

Anderledes er det med de lykkeligt nygifte, Amanda (Amalie Dollerup) og Max (Anders Juul). Her er ikke brug for kunstigt åndedræt. De har svært ved at holde sig fra hinanden. Rollefordelingen er også plads: Max arbejder på tegnestuen, mens Amanda går hjemme og passer ham.

Hr. og fru Aurland (Peter Hesse Overgaard og Cecilie Stenspil) er her også i år med lille Severin, kontorchefens stolthed og trøst i en tid, hvor udviklingen i Tyskland bekymrer stadig mere. Sønnens biologiske ophav er dog stadig en hemmelighed for hr. Aurland.

Og apropos. Skuespiller Edward Weyse (Jens Jacob Tychsen) har efter bortvisningen fra teatret fået kæmpe succes i filmens verden, og hans liv er på toppen. Lige indtil en af hans dødsfjender flytter ind på hotellet.

Grev Ditmars (Mads Wille) mor, grevinde Anne-Grethe (Benedikte Hansen) har planer for sin søns fremtid, og disse planer involverer en slægtning fra Tyskland.

Der er som altid meget at holde styr på denne sommer på Andersens Badehotel. Også for pigerne i køkkenet, Otilia (Merete Mærkedahl), Edith (Ulla Vejby) og Martha (Ena Spottag), og Fie, der oven i ansvaret for hotellet også skal tage sig af sin syttenårige lillesøster Ane (Mia Højgaard).

Men som fru Fjeldsøs (Birthe Neumann) altid optimistiske søster Lydia (Sonja Oppenhagen) spår i tarotkortene: "Det bliver en god sommer, om end med visse forhindringer."


Snigpremiere på TV 2 Play

Der er snigpremiere på den nye sæson på TV 2 Play mandag den 16. januar, men ellers er det altså mandag den 23. januar kl. 20.00, at TV 2 blænder op for fjerde sæson af 'Badehotellet'.


Foto: Fru Aurland (Cecilie Stenspil) og Edward Weyse (Jens Jacob Tychsen) i 'Badehotellet'. (Fotograf: Mike Kollöffel / TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002