Kontakt os


 

Nyt underholdningsprogram fra TV 2
Tirsdag 29. november 2016
Af Redaktionen
 
Lørdag den 3. december præsenterer TV 2 et helt nye underholdningsformat 'Fuld plade'. Mikkel Kryger er værten, der sammen med de to science-folk Kasper Berthelsen og Søren Storm trækker bingotal med vilde videnskabelige eksperimenter.


Med masser af skum, røg, brag, overraskelser og tonsvis af fede præmier er Mikkel Kryger og hans science-team - iflg. en pressemeddelelse fra TV 2 - klar til at give lørdag aften en vitaminindsprøjtning af leg og sjov. Alle seere har chancen for at vinde præmier. I jagten på seernes bingotal og masser af gaver vises - hvad TV 2 kalder - "de vildeste, sjoveste og mest inspirerende eksperimenter fra videnskabens verden".

Vært på programmet Mikkel Kryger får hjælp af "forsøgsdrengene" Søren Storm og Kasper Berthelsen, når de måler, vejer, tester og leger sig frem til alle bingotallene i 'Fuld plade'.

Gaveregnen består af præmier for tusindvis af kroner - som fx cykler, rejser, legetøj, oplevelser og køkkengrej. I hvert program er der også en kontant pengepræmie på 50.000 kroner til en af de heldige deltagere, der i løbet af udsendelsen får fuld plade.


Underholdning for hele familien

'Fuld plade' har premiere på TV 2 på lørdag den 3. december som et nyt weekendunderholdningstilbud for hele familien, og TV 2-redaktør Dorte Borregaard håber, at programmet vil skærpe seernes nysgerrighed.

"I 'Fuld plade' eksperimenterer og leger vi os frem til alle tallene. Vi glæder os til at invitere alle til at spille med i Danmarks største bingospil, hvor vi gerne vil pirre både nysgerrigheden og opfindsomheden, når vi trækker tal ud af sjove og fascinerende eksperimenter," siger Dorte Borregaard.

Mikkel Kryger siger, at seerne kan glæde sig til at opleve videnskab på en helt ny og anderledes måde. "Forestil dig den sjoveste fysik/kemi-time, du nogensinde har haft - værsgo', så har du 'Fuld plade'," fortæller Mikkel Kryger og fortsætter:

"Jeg glæder mig også til selv at blive klogere og teste mig selv af i nogle af de skøre forsøg og eksperimenter, som vores forsøgsteam finder på."


Vilde med naturvidenskab

Forsøgsteamet består af Søren Storm og Kasper Berthelsen, der er uddannet i henholdsvis fysik og kemi ved RUC og i biologi på Københavns Universitet. Søren Storm driver sin egen virksomhed, hvor han formidler naturvidenskab både på tv, radio og gennem foredrag. Kasper Berthelsen underviser i biologi, kemi og bioteknologi på Gribskov Gymnasium.

De er med egne ord mere end almindeligt pjattede med naturvidenskab og har et årelangt makkerskab bag sig, hvor de har udviklet forsøg, lavet videnskabsshows og formidlet forskellige former for naturvidenskab på nettet og i tv.


Ud at køre med de skøre

Hver uge får 'Fuld plade' besøg af en kendt dansker, som skal lege forsøgsperson og lægge krop til sjove forsøg og eksperimenter. Mikkel, Søren og Kasper får bl.a. besøg af skuespiller Stephania Potalivo, børnevært Mikkel Lomborg, også kendt som Hr. Skæg, svømmer Jeanette Ottesen, sangerinde Lina Rafn, balletmester Nikolaj Hübbe samt komiker og tv-vært Nikolaj Stokholm.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002