Kontakt os


 

'Hellas Julestue' hylder den uperfekte jul
Onsdag 23. november 2016
Af Redaktionen
 
Hella Joof varmer op til jul hver dag mandag-torsdag i december på TV 2 Fri. Hella Joof og en kendt dansker byder på anekdoter, godt humør og uperfekt julepynt.


De store forventinger til julen har i årevis været tæt på at kvæle Hella Joofs juleglæde. Men nu får Hella hjælp til at omfavne den uperfekte jul og komme i den rette julestemning. I juleprogrammet 'Hellas Julestue' kaster de kendte gæster sig ud i julemad, juledekorationer, julepynt og meget andet, som har det til fælles, at det ikke bliver perfekt, til tider bizart, morsomt og rigtig hyggeligt, lover TV 2 i dag i en pressemeddelelse.


Medister og nisselandskab

Hella Joof får i løbet af 12 programmer besøg af Klaus Bondam, Mia Lyhne, Nicolaj Kopernikus, Ellen Hillingsø, Nikolaj Koppel og Master Fatman. Sammen med sin gæst laver Hella alternative krybbespil, marcipangrise i Nutella-pøl, økologiske peberkagehuse med solceller og andre julesysler, alt imens de taler om juletraditioner og juleminder. Både de gode og de middelmådige. Nicolaj Kopernikus giver bl.a. sit bud på et heavy metal-trommesæt til julemanden, mens Mia Lyhne viser, hvordan en medister skal fyldes. Master Fatman pimper en rigtig julebuk og giver sit bud på et 'udkantsnisselandskab'.

"I min julestue kan vi tale om alt – både det sure og det søde – mens vi drikker gløgg, fletter skæve julehjerter og skaber ny og anderledes julepynt. Noget går godt, og noget går knap så godt, men pyt med det, det er ikke så vigtigt med en perfekt jul, bare vi er sammen," siger Hella Joof.

'Hellas Julestue', der er produceret af Strong Production, bliver sendt på TV 2 Fri mandag til torsdag kl. 21.50 i december måned frem til jul.


Foto: Hella Joof juler igennem i december hjemme fra privaten og sammen med en masse gæster - bl.a. Mia Lyhne. Her er de to i gang med julemedisteren i 'Hellas Julestue'. (Fotograf: Karsten Hagelund / TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002