Kontakt os


 

Blu ansætter ny chef for fakta og digital
Mandag 31. oktober 2016
Af Redaktionen
 
Produktionsselskabet Blu har ansat Paul Anthony Sørensen pr. 1. december. Han bliver ny chef for faktaområdet og får også ansvar for at udvikle den digitale del af Blus forretning.


Paul Anthony Sørensen har over 20 års erfaring fra den danske tv-branche, hvor han har haft en række lederstillinger. Senest kommer han fra en stilling som direktør for YouTube-netværket Maze, hvor han har arbejdet med at udvikle og skabe kommercielle muligheder for en ny generation af influencers.

Tidligere har Paul Anthony Sørensen arbejdet som selvstændig konsulent med fokus på idéudvikling og strategi for en række produktionsselskaber, og som faktaredaktør på DR1 med ansvar for produktioner som bl.a. 'Gift ved første blik' og 'Rigtige mænd'.

I løbet af sin 8-årige ansættelse som producent og faktachef hos Eyeworks var han idémand bag produktioner som 'Undskyld vi er her' (DR1) og 'Herre i eget hus' (TV 2) og producent på bl.a 'Danmark ifølge Bubber' (TV 2) og 'Min italienske drøm' (DR1). I hans tid som faktachef producerede afdelingen desuden serier som 'Kokainens pris' (DR3) og 'De ustyrlige' (TV 2).

Paul Anthony Sørensens stilling får i udgangspunktet to vigtige indholdsfoci, oplyser Blu i dag i en pressemeddelelse: Det ene fokus bliver at forestå udviklingen af faktaprogrammer hos Blue. Og stillingens andet ben består i udvikle den digitale del af Blus forretning ved at omtænke og udfordre den gængse måde at tænke brands, formater og ikke mindst brugerinvolvering på.

"Paul har en sjælden kreativ og ledelsesmæssig bredde som gør ham til et kæmpe scoop for Blu, både fagligt og kollegialt. Med mange års baggrund i fakta-, livsstil- og realitygenrerne og sin kommercielle erfaring med digitale medier og kanaler, bidrager Paul med nogle unikke kompetencer som skal være med til at cementere Blus faktaposition og ikke mindst fremtidssikre firmaet ifht den digitale udvikling", udtaler Anne Brostrøm, adm. direktør på Blu.

Selv siger Paul Anthony Sørensen: "Blu er et super interessant selskab, som ikke bare har benene solidt plantet i det allermest velfungerende flow-tv, men som har visioner om at udvikle og styrke firmaet i forhold til den digitale revolution. Det er min ambition at være brobygger mellem den traditionelle måde at tænke tv på og de nye digitale muligheder og forretningsmodeller. Derudover glæder jeg mig afsindigt meget til igen at tage fat på faktaområdet, og til at fortælle nogle væsentlige historier som kan samle danskerne i primetime."

Paul Anthony Sørensen er oprindeligt uddannet i dansk og medievidenskab fra Københavns Universitet.
Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002