Kontakt os


 

Ny sæson på DR1: Ditte & Louise – det bliver ikke kønt!
Fredag 28. oktober 2016
Af Redaktionen
 
Ditte er stadig for høj, Louise er stadig for sur. Tilsammen er de nu blevet 90 - og måske også usynlige? Der er premiere på 'DItte & Louise' sæson to om en uge - fredag den 4. november kl. 21.25 på DR1.


Er de så desperate, som Lars Mikkelsen siger, og ville alting være nemmere, hvis de ikke var Ditte & Louise, men Iben Hjejle og Mia Lyhne? De to damer kæmper videre, op ad bakke og i modvind, men de har heldigvis hinanden.... og drinks.

Når anden sæson begynder, er der gået et år siden seerne så 'Ditte & Louise' sidst. Som udgangspunkt er de begge 'slået hjem i ludo'.

Louise har ingen penge og bor med datteren Olga hos sin mor, Inger. Og Ingers nye feministiske kæreste Ib. Derfor falder Louise pladask for den helt 'rigtige' og stenrige Sebastian, men er alt, der skinner i virkeligheden guld?

Ditte og Thomas er kommet sig over Dittes utroskab, men kærligheden har fået skrammer. Ditte prøver at kæmpe for at sige fra, for at gøre det rigtige, men hun kommer hele tiden til at være sit eget forkerte selv, og hvis det føles rigtig, er det så forkert?

Ditte og Louise går stadig til ydmygende castings og auditions, hvor de konfronteres med hvor mange kvinder i 40'erne, der ligesom dem ikke længere kan bruges. De går til masterclass hos den forførende superstjerne Lars Mikkelsen, og deres idealer bliver sat på prøve, da de skal optræde for Liberal Alliance.

Heldigvis kæmper Ditte og Louise også videre i deres lille kontor. De filmer deres små sketches og er sprængfyldte af ideer. Og er endda til sidst, virkelig tæt på at få solgt deres sketch show til en tv-kanal..., som dog takker nej...men stjæler konceptet, og besætter rollerne med Mia Lyhne og Iben Hjejle.

"Ditte og Louise er et komedieformat om to kvinder, der kæmper med at være deres alder og til stadighed bevise, at kvinder i fyrrerne også har noget stort at bidrage med - både i privatlivet og i den benhårde underholdningsbranche. Komedieserien adresserer temaer, problematikker og tabuer, som mange kender og kan identificere sig med, og er på den måde en meget moderne tv-serie, der giver kvinder frit lejde til at være sig selv", siger DRs dramachef Piv Bernth.

Serien er skrevet af Louise Mieritz og Ditte Hansen. Der også besætter de to hovedroller.

Anden sæson byder også på stjerneoptrædener fra Silas Holst, Trine Dyrholm, Mick Øgendahl, Julie Zangenberg, Anne Linnet, Keld og Hilda Heick, Rasmus Tantholdt, Lars Mikkelsen og Ulrich Thomsen.

Der er premiere fredag den 4. november kl. 21.25 på DR1.

Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002