Kontakt os


 

Nyt underholdningsshow på Kanal 5
Fredag 28. oktober 2016
Af Redaktionen
 
Discovery Networks Danmark henter to profiler til nyt Kanal 5-program, der får premiere til foråret. Det er tv-vært Peter Falktoft, samt tidligere håndboldspiller, Rikke Hørlykke, der sammen med Pelle Hvenegaard danner værtstrioen på det nye show 'Spartan'.


Tv-konceptet for 'Spartan' kommer fra USA, og det er første gang det andvendes uden for USA. For Peter Falktoft var der ingen tvivl om, at han ville være en del af det:

"Jeg har selv rigtig gerne villet løbe Spartan-løbet, så da jeg blev spurgt, om jeg ville være ekspert på programmet, tænkte jeg bare, det skal jeg."

'Spartan' beskrives som actionpacked underholdning, der foregår i den vilde danske natur.
Tyve femmands-hold dyster om, hvem der hurtigst kommer igennem Danmarks største forhindringsbane. Det kræver mod, råstyrke, udholdenhed, vilje og ikke mindst masser af samarbejde. Hvert hold har dets helt egen unikke historie, og de har hver især deres helt egen grund til at deltage.


Vinderholdet bliver de første Spartans uden for USA

"Det er jo helt vildt, at det lykkedes os at være de første til at få et af USA’s mest hardcore tv-shows til Danmark, det bliver vildt og råt, og vi kan ikke vente, til det rammer skærmen til foråret," siger kanalchef i Discovery Networks Danmark, Anne Garlichs.

Spartan er en hold-udfordring; man kan simpelthen ikke vinde banen på egen hånd. Det er derfor ikke givet, at det hold med de fysisk stærkeste deltagere også er dem, der klarer banen hurtigst. Til det siger Peter Falktoft:

"Seerne kan glæde sig til noget seværdigt tv. Det er usandsynligt smukt her ved Arresø, hvor vi optager, og produktionen har bygget nogle virkelig flotte forhindringer. Jeg er meget imponeret. Programmerne kan ses af alle, hvad enten du er til underholdning, sport eller naturprogrammer."

Optagelserne til Spartan begynder i dag fredag i Arresø ved Frederiksværk og fortsætter de næste fem dage. Det er stadig muligt at komme med som tilskuer.
Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002