Kontakt os


 

Mille Gori og Kurt Ravn får hovedrollerne i Viaplays julekalender
Torsdag 20. oktober 2016
Af Redaktionen
 
Mille Gori, kendt blandt børn som den populære karakter 'Motor Mille' og én af Danmarks mest kendte skuespillere, Kurt Ravn (Matador, Far til Fire filmene, Anna Phil), indtager hovedrollerne i Viaplays første originale børneserie, julekalenderen 'Det Store Eksperiment'.


Som tidligere omtalt (http://www.tvnyt.com/artikel/default.asp?id=65140) lancerer Viasat i år sin egen julekalender for børn.

'Det Store Eksperiment' beskrives som en en børneserie, som kombinerer videnskab og pædagogik på underholdende vis. Hovedformålet med serien er at appellere til børnenes naturlige nysgerrighed og lyst til at lære. De unge seere vil gennem 24 afsnit få udvidet deres viden inden for emner som bl.a. kemi, musik og matematik, og dét samtidig med at Viaplay lover at serien vil være underholdende og nervepirrende spændende.

- Viaplay har længe været førende inden for kvalitetsindhold til børn på det nordiske marked, en position, som vi nu forstærker yderligere med lokalt indhold og lokale talenter, og som kan underholde både børnene og forældrene.

Mille Gori og Kurt Ravn får hovedrollerne i julekalenderen. Jonas Karlén, VP hos Viaplay siger om de to, at de begge er enormt pædagogiske og samtidigt nogle af Danmarks mest kendte skuespillere blandt børn.


Mille Gori

Mille Gori har et umiddelbart, vindende væsen og er kendt og elsket blandt børn. Hun er især kendt som karakteren 'Motor Mille', hvor hun spiller jurymedlemmet, som skal hjælpe børnene igennem de 24 eksperimenter.

"Jeg elsker at bruge min fantasi, jeg elsker at blive udfordret, jeg er dårlig til at sidde stille, og så synes jeg, at børn er de bedste arbejdskollegaer i verden, og netop derfor har jeg sagt ja til at være med i Viaplays nye julekalender. Jeg håber og tror på, at det er en julekalender, der kan inspirere børnene bag skærmen til en masse leg. Det er en julekalender, der i stedet for en masse nisser, rummer en masse forsøg og det kommer til at kræve fantasi og samarbejde at løse de forskellige opgaver, som vi møder på vores vej," siger Mille Gori.


Kurt Ravn

Kurt Ravn spiller i serien den jaloux og skøre 'Professor Primus'. Kurt Ravn har en lang skuespillerkarriere bag sig, og er bl.a. kendt for sine roller i Matador, Anna Phil og han har derudover også medvirket i et utal af børneproduktioner, bl.a. Far til fire, Tempelriddernes Skat og Tidsrejsen.

"Det store Eksperiment er et meget fantasifuldt koncept, som samtidigt er lærerigt for de yngre seere. Jeg glæder mig over at skulle spille rollen som professor Primus. Som skuespiller er det altid sjovt at spille skingrende skør og ondskabsfuld," udtaler Kurt Ravn.


De to børn i julekalenderen

De to børn, som er de virkelige helte i serien, spilles af tvillingebrødrene Jakob og Rasmus på 12 år. På trods af at de to drenge er tvillinger, er de meget forskellige med hver deres interesser. Jakob beskrives som et sprudlende konkurrencemenneske, som går til udspring fem gange om ugen, hvorimod Rasmus er den mere stille og opfindesomme type, hvis store passion er mad. De to drenge skal sammen lykkes med at udføre professorens 24 eksperimenter for at komme hjem til jul.

'Det store eksperiment' er produceret som en julekalender, og er den første af sin slags, som udelukkende vises på en streamingtjeneste.


Foto: Mille Gori (fotograf: Kasper Løftgaard) og Kurt Ravn (fotograf: Isak Hoffmeyer)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002