Kontakt os


 

Kasper Lorentzen ny fodboldekspert på TV 2
Onsdag 28. september 2016
Af Redaktionen
 
Den tidligere superliga- og landsholdsprofil Kasper Lorentzen vender tilbage til fodbolden i en ny rolle som fast fodboldekspert på TV 2.
Kasper Lorentzen vender tilbage til fodbolden, efter at skader tvang ham til at sætte støvlerne på hylden i alder af blot 29 år. Denne gang foregår det dog uden for kridtstregerne.

Kasper Lorentzen skal fra den 1. oktober være TV 2's faste fodboldekspert og vil løbende kommentere på nyheder omkring Superligaen, Champions League og ikke mindst A-landsholdet, hvor han selv nåede at spille seks kampe, inden han måtte stoppe karrieren pga. en længere skadeshistorik, der gjorde det svært for ham at præstere på højeste niveau. Kasper Lorentzen skal medvirke som fodboldekspert på TV 2, TV 2 News, TV 2 Sport og på tv2.dk, hvor han løbende vil skrive faste kommentarer.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at starte på TV 2. Det har været svært for mig at finde mig til rette i dagligdagen, siden jeg måtte stoppe karrieren, men nu vender jeg tilbage til den sport, jeg elsker. Jeg ser utrolig meget frem til at skulle arbejde med foldbold - nu på den anden side af banen," siger en begejstret Kasper Lorentzen til TV 2 og forsætter:

"Da muligheden for at blive fodboldekspert for TV 2 opstod, var jeg ikke i tvivl. At få fodbold ind under huden igen og på ny opleve passionen og gnisten ved fodbold som en del af min dagligdag bliver fantastisk."


En person med stor fodboldviden og erfaringer

Udover de seks kampe for landsholdet nåede Kasper Lorentzen også at vinde ’DBU Pokalen’ med Brøndby og blive dansk mester med FC Nordsjælland i 2012, hvor han bl.a. scorede det matchvindende mål i næstsidste spillerunde for Farum-klubben mod netop Brøndby.

"Kasper har - siden han var helt ung - spillet på allerhøjeste niveau i dansk fodbold, han kender fodboldmiljøet indgående og har et godt netværk. Han har spillet en række landskampe, han har som spiller vundet danmarksmesterskabet og pokalfinalen, og så har han også oplevet de hårde sider af topfodbold. Jeg er sikker på, at Kasper kommer til at klare sig godt på skærmen," siger Allan Hvid, redaktionschef for TV 2 SPORT og forsætter:

"Kasper kan formidle de væsentligste analyser og holdninger til vores seere og brugere, og han bliver en fast del af vores fodbold-nyhedsdækning på såvel tv som de digitale platforme."

Foruden Kasper Lorentzen vil TV 2's seere og brugere også kunne opleve Morten Bisgaard og Flemming Toft som fodboldeksperter.

Kasper Lorentzen får sin debut som fodboldekspert på TV 2's kanaler og tv2.dk, når landsholdet samles i næste uge i optakten til VM-kvalifikationskampene mod Polen og Montenegro.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002