Kontakt os 

DR klar med sæson to af 'Bedrag'
Torsdag 15. september 2016
Af Redaktionen
 
I første sæson mødte seerne svindlerne i en stor energivirksomhed. Denne gang går DRs krimiserie 'Bedrag' ind i bankerne. Der er premiere på sæson 2 søndag den 25. september kl. 20.00 på DR1.


'Bedrag' er en krimiserie, der tager seerne med ind i de økonomiske forbrydelsers verden. I bankerne, på børsen, i bestyrelseslokalerne. Det er historien om spekulanter, plattenslagere, erhvervsfyrster og de forbrydelser, de begår i jagten på rigdom. Det er historien om ambitioner, der korrumperer. Og om organiserede kriminelles hvidvaskning af de ulovligt tjente penge.


Tre arenaer, tre skæbner, tre samfundslag

Efterforskeren Mads sidder midt i bunkerne af rutinesager hos Bagmandspolitiet, men har svært ved at glemme Energreen-svindlen, for Mads fik aldrig arresteret hverken firmaets karismatiske CEO Sander, som forsvandt sporløst, eller den magtfulde bestyrelsesformand Christensen. Men en tilsyneladende ubetydelig sag om en lille snedkervirksomhed, der er gået konkurs under mystiske omstændigheder, fanger Mads’ opmærksomhed - og inden længe får han færten af en enorm sag i en af landets største banker.

Den unge jurist, Claudia, har betalt en høj pris for sin involvering i Energreen. Efter halvandet år i fængsel kommer hun endeligt ud… men til hvad? Hendes søn bor med sin far i Paris, og ingen i det danske erhvervsliv har lyst til at ansætte en svindeldømt advokat. Claudia må tage arbejde på en café, men så bliver hun opsøgt af Christensen, der har et interessant tilbud til hende. Et tilbud, som giver hende mulighed for at sone alle de forkerte valg, hun har taget.

Den tidligere straffede, 22-årige automekaniker Nicky havde egentlig lagt kriminaliteten bag sig, men hans mekanikerkollega Bimse lokkede ham ind i et biltyveri, der uforvarende bragte dem på kant med en meget farlig mand - Energreens iskolde, svenske 'fixer' P. Den aldrende svensker har imidlertid et skarpt øje for de særlige talenter, der er brug for i hans profession… og Nicky udstråler al den koldblodighed, ambition og grådighed, som jobbet kræver. Inden længe er Nicky i lære som 'fixer' hos Svenskeren – men han skal snart sande, at det nye spændende job har en høj pris.

Hovedforfatter på 'Bedrag II' er Jeppe Gjervig Gram. Øvrige forfattere er Anders August, Jannik Tai Mosholt, Christian Gamst Miller-Harris og Maja Jul Larsen, og seriens producent er Anders Toft Andersen.


Foto: Natalie Madueño og David Dencik i 'Bedrag II' (Fotograf: Adam Wallensten)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002