Kontakt os


 

'Mit Sommerliv' - live på DR1
Fredag 24. juni 2016
Af Redaktionen
 
Fem fredage i juli rykker DR1 ud med campingvognen og sender live fra forskellige steder i Danmark. Sisse Fisker er værten, der tegner et sommerportræt af fem vidt forskellige og kendte danskere.


Sisse Fisker er vært, når DR1's nye sommerserie – ’Mit Sommerliv’ – får premiere fredag den 1. juli klokken 20.00 og sender live fra det sommerklædte Danmark. Hver fredag i juli får Sisse besøg af en kendt gæst, der har et særligt forhold til det sted, hvor programmet sender fra.

I løbet af udsendelserne kommer seerne tættere på gæsten og den egn, som gæsten holder af at holde sommer i. Der smages på gæstens yndlings-sommermad, og vi kommer til at høre gæstens tre sommerhits, der opføres af programmets husorkester, som styres med sikker og musikalsk hånd af Ole Kibsgaard og hans ’Brothers in love’.

Første stop for ’Mit Sommerliv’ er Samsø, hvor DR har valgt Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard som aftenens gæst hos Sisse Fisker. Pia Kjærsgaard er den eneste politiker DR har valgt til at medvirke i sommerserien.

Fredagen efter går turen til Præstø, hvor skuespiller og komiker Andreas Bo ynder at sejle til med sin båd hver sommer.

Senere på sommeren besøger Sisse Fisker og ’Mit sommerliv’ en tredjedel af Linie 3, når Andreas Bircow tager imod i Skagen, Annette Heick og hendes mand – kok Jesper Volmer Heick - møder Sisse Fisker på Bornholm, og så sluttes af i Helsingør med erhvervsleder Stine Bosse.


Lokale borgere og turister inviteres med

Når DR1 sender de fem liveprogrammer fra fem forskellige steder i landet vil de lokale borgere og turister blive budt velkommen som publikummer, og få en mulighed for at deltage i - hvad DR selv kalder - "en regulær folkefest."

Første program af ’Mit Sommerliv’ sendes live fra gadekæret i Nordby på Samsø. Klokken 18.00 åbner byen op for en byfest - arrangeret i samarbejde med byens erhvervsliv, foreninger, restaurationer og DR.

Når DR fester sammen med Pia Kjærsgaard til byfest i Nordby vil der være et stort udvalg af boder med egnsretter, der vil være livemusik og folkedans og festen fortsætter, når liveudsendelsen slutter kl. 21.00.


Foto: Sisse Fisker er vært, når DR1's helt nye sommerserie – ’Mit Sommerliv’ – får premiere fredag den 1. juli kl. 20.00, og sender live fra det sommerklædte Danmark. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002