Kontakt os


 

Gitte Kvist bliver chef for DR Østjylland
Onsdag 25. maj 2016
Af Redaktionen
 
Siden marts har Gitte Kvist været konstitueret som chef for DR Østjylland i Aarhus – nu bliver hun det permanent.


DR Østjylland skal have ny chef – og så alligevel ikke helt. Siden marts har 40-årige Gitte Kvist været konstitueret som chef for DR Østjylland, og nu får hun stillingen permanent, oplyser DR i dag.

Gitte Kvist, der er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003, har arbejdet på DR Østjylland siden 2009. I de seneste to år har Gitte Kvist været mediedirigent og i den funktion har hun sat gang i historier og f.eks. været DR Østjyllands valggeneral under folketingsvalget sidste år.

"Gitte Kvist er allerede blandt sine kolleger kendt som et journalistisk fyrtårn, der både som journalist og mediedirigent har sat et højt ambitionsniveau for den regionale journalistik. Hun sætter væsentlige temaer til debat og bidrager dermed til at trække østjyderne tættere på DR," siger DR Danmarks direktør Anne-Marie Dohm om ansættelsen af Gitte Kvist som ny chef for DR Østjylland.

Gitte Kvist har tidligere bl.a. arbejdet hos Nordjyske Medier fra 2003-2006, på det nu hedengangne '24 timer's Aalborg-redaktion og som ekstern underviser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. På DR Østjylland har hun de seneste år haft gang i en række journalistiske projekter, og hun har også tidligere været nomineret til Spadestikprisen, der er Danmarks største pris for kritisk undersøgende journalistik – senest til kampagneprisen i spadestiksregi.

Selv siger Gitte Kvist:

"Jeg vil sammen med redaktionen arbejde målrettet på, at endnu flere østjyder opdager, at P4 Østjylland er et medietilbud, som de ikke vil undvære i deres hverdag. Vi er tæt på det liv, de lever, vi har unikke nyheder og så er vi godt selskab både på P4 og på sociale medier," siger hun og tilføjer:

"Jeg har arbejdet på DR Østjylland siden 2009, så jeg ved, at vi har masser af væsentlige og unikke historier, som er relevante for alle, der har slået rod i Østjylland. Nu skal vi så blive endnu bedre til at komme ud med dem – både regionalt og landsdækkende. Stærk journalistik, hvor DR Østjylland overrasker magthavere såvel som borgere".

Gitte Kvist afløser Martine Kambskard, der efter eget ønske fortsætter som mediedirigent på P4 Østjylland.

DR Østjylland står bl.a. for at lave radio til østjyderne på P4 Østjylland, indslag til Radioavisen og TV-Avisen samt artikler til dr.dk. DR Østjylland står også for flere af de landsdækkende programmer på P4 og P5.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002