Kontakt os


 

X Factor breder sig til DR Ultra
Mandag 22. februar 2016
Af Redaktionen
 
X Factor sendes - som sikkert bekendt - på DR1. Men fra på fredag sender DR Ultra det helt nye program, 'Ultra Factor', med Joakim Ingversen som vært. Den nye X Factor 'aflægger' sendes på Ultra, mens der er TV Avis på DR1 og igen efter afgørelsen.


Joakim Ingvarsen vil hver uge, sammen med et X Factor-panel, bestående af kendte gæster, diskutere og prøve at forudsige aftenens udfald. Med hjælp fra seerne vil han stille de bedste, sværeste og største spørgsmål til både dommerne og deltagerne. Det oplyser DR i dag i en pressemeddelelse.

Joakim Ingversen er kendt som vært på bl.a. MGP. Han er kæreste med X Factors egen værtinde, Sofie Linde. Og selv er han også kæmpe fan af X Factor:

"Hvis man elsker X Factor lige så meget som mig, så skal man også se Ultra Factor. Man skal forvente et hæsblæsende show, hvor vi kommer helt ind bag facaden på deltagerne - man får simpelthen meget mere af både deltagerne og dommerne i Ultra Factor", udtaler værten.

Han suppleres af Jonas Kryger Hansen, redaktør på DR Ultra:

"Vi ved jo, at rigtig mange børn ser X Factor. Derfor bliver Ultra Factor noget særligt, netop fordi det vises på DR Ultra, og derfor bliver mere børnelogisk og tager særligt børns spørgsmål seriøst. Det er både i løbet af ugen, men også i programmet, hvor man kan forvente nogle anderledes vinkler eller syn på sagerne".


Et tilbud til 'hardcore' fans

Underholdningschefen, Jan Lagermand Lundme, lægger heller ikke skjul på sin begejstring omkring det nye program:

"Vi vil give et tilbud til de hardcore fans, som ikke kan få nok af X Factor. Der er så mange gode historier i X Factor, som der ikke er plads til på DR1, og dem fortæller vi nu i Ultra Factor."

Om Ultra Factor-værten, udtaler Jan Lagermand Lundme: "Joakim Ingversen er en super dygtig vært, der kan møde deltagerne og fansene i øjenhøjde. Han har det, der skal til, for at køre et live-program, hvor alt kan ske".

Ultra Factor sender live på DR Ultra fra X Factor under TV Avisen og efter afgørelsen - første gang fredag den 26. februar 2016.


Foto: Joakim Ingversen er vært på Ultra Factor. (Fotograf: Bjarne Bergius Hermansen)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002