Kontakt os


 

Peter Kær tilbage med program på TV3
Tirsdag 14. januar 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I februar måned 2003 vender skuespilleren, komikeren, programtilrettelæggeren, tv-værten og entertaineren Peter Kær (41) langt om længe tilbage til danskernes tv-skærm. Det sker når Peter Kær fremover - hver mandag aften - bliver vært i det nye TV3-program 'Parlamentet. Det er et satirisk program, som igennem otte sæsoner har været et af seernes foretrukne programmer i Sverige. Her har det i dag over en million seere hver uge på TV4, mens det i marts 2002 af de svenske seere blev kåret til Sveriges bedste tv-program.
Programmet er et humoristisk, velforberedt og meget underholdende tv-program, der hver mandag vil gå tæt på ugens begivenheder. Hvert program optages få dage før udsendelsen vises, så det bliver så aktuelt som muligt og med udgangspunkt i sager og artikler, seerne kan genkende fra medierne. I spidsen står Peter Kær - sammen med redaktionen på produktionsselskabet Jarowskij.

"Min baggrund er skuespilleriet, humoren og satiren. Og jeg har faktisk holdt tv-pause siden "Hvem vil være Millionær", fordi jeg ikke ville havne med stemplet "Quiz-vært". Derfor er det meget glædeligt, at der nu kommer et tv-program som Parlamentet, hvor værtsrollen er faldet som en appelsin i netop min turban. Jeg mener nemlig, det er uhyre vigtigt med satiriske tv-programmer, der kan vinkle vores daglige virkelighed på en anden måde end traditionelle nyhedsudsendelser kan. Og jeg er sikker på, at Parlamentet både vil få seerne til at smile og grine - og forhåbentlig også få en del til at reflektere lidt over, om der gemmer sig andet bag satiren", siger Peter Kær.

I Parlamentet mødes en række danske skuespillere og komikere og agerer politikere. To hold (Hold blå og Hold Rød) med to deltagere på hvert, mødes i hvert program. Her præsenteres de af værten Peter Kær for en lang række dilemmaer og overskrifter, som de to hold så har forberedt en række svar og kommentarer til. I samspil med værten skal det medlevende publikum i slutningen af hvert program stemme om, hvilket af de to hold, de mener, er bedst egnet til at styre landet - alene bedømt udfra deltagernes evne til at agere, reagere og ikke mindst kommentere med vid og bid!


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002